Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben olsam x duyumcu y oyuncusu Pazartesi geliyor derse tweetin altına " pazartesi gelirse bloğunu iptal ederim" yazarım sonra da bloklarım

İcardi: Burası benim çöplüğüm
Morata:

a man in a suit and hat is walking down a dirt road in front of a building .

Ben inandım çok gerçekçi senaryo

Yazıklar olsun fb duranı alıyo bizde de kadın davalarından kafasını kaldıramayan bi arjantinli var

Ne petroviçmiş arkadaş? Ben hiç izlemedim bu adamı. Yedek kaleci değil mi bu? Kim ne ara hangi maçını izledi ki?
adam hayatında hic 2. kaleci olmamıs, Chealsedeki sezonun ilk yarısı haric. Bilinmeyen bir kaleci degil adam zaten milli bir kaleci. Ayrıca bu sezon Fransa da yılın en iyi kalecileri arasında.
Fakat alınabilecegini sanmam cunku Osimhen davasına elden gider bugun yarın.

Biz İcardi, Osimen, Morata'ya toplam 25-30 civarı veriyoruz diye yangın yapıp ekonomi profesörü olanların sadece Duran'a 1 yıl kiralık için 25 milyon veren Fb olunca övmek için sıraya girmelerini izleyeceğiz demek. Jhon Duran iyi oyuncu olmakla birlikte bu paraları edecek bir oyuncu değil bence. Fb yerine olsam Lukaku'yu alırdım.

Her geçen gün napoli köşeye sıkışıyor.. osimhen de

Biz sabırlı olacağız .. sonunda bizim şartlarımıza gelecekler

İlkay.. Hakan Ç. İkisinden paçayı bi sıyırılabilirsek çok iyi olacak

adam hayatında hic 2. kaleci olmamıs, Chealsedeki sezonun ilk yarısı haric. Bilinmeyen bir kaleci degil adam zaten milli bir kaleci. Ayrıca bu sezon Fransa da yılın en iyi kalecileri arasında.
Fakat alınabilecegini sanmam cunku Osimhen davasına elden gider bugun yarın.
Doğru. Cahilliğime verin. Ben tamamen unuttum kiralık olduğunu bu sezon.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt