- 28 Haziran 2010
- 28.945
- 27.636
- 3.298
Ağustos sonuna kadar karar vermez bu, ayrıca niye versin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence gidecek avrupaya iyi pas yapan bir takımda iş yapar. Epl biraz ağır gelebilir ama leipzg tam onluk bir takimFulham veya leipzig falan almazsa bilin ki piyasasını yükseltmek için pr yapmışlardır
Doue bize yani Türkiye ligine gelmek istemediGeçen sene doue için böyle deniyordu gidip jelert aldık. Sokra douenin arkasından ağladık. Petrovici hoca istiyorsa bekleyelim
Menajeri ekstra 500k istedi son anda bozuldu.Doue bize yani Türkiye ligine gelmek istemedi
Ferdiyi ve baris aliciyi aldıkları dönem sen forumda miydin?neler yazilyoduBizde şampiyonluk gelene kadar mutluluk yok , onlar her hafta bayram yapıyorlar, her zaman öyleydi dostum![]()
2008den beri forumdayımda fb ile herşeyi es geçiyorum geneldeFerdiyi ve baris aliciyi aldıkları dönem sen forumda miydin?neler yazilyodu

Olabilir. Leipzig, fulham falan şampiyonluk iddiası olmayan scout transferlerine uygun, iyi bütçesi olan takımlarBence gidecek avrupaya iyi pas yapan bir takımda iş yapar. Epl biraz ağır gelebilir ama leipzg tam onluk bir takim
İstesek te veremeyiz. Kaleci bile alamıyoruz bonservis vermemek için.Bu romulo'yu biri alsın da kurtulalım. 15-20 milyon verecek bizimkiler diye korkuyorum
Osimhen gelmezse iteleyebilirler. Derhal biri satın almalı romulo'yuİstesek te veremeyiz. Kaleci bile alamıyoruz bonservis vermemek için.
bozulmasinin sebebi 500k degildir hatipoglu kendi alacagi payi anlasamamistir menajerleMenajeri ekstra 500k istedi son anda bozuldu.
Sağ bek on numara sol stoper kaleci osimhen. 5 oyuncu alınmalı eldeki gereksizler postalanmaliÖyle bir hava var ki osimhen kalmayi kabul ederse bir kaleci alacagiz ve transferi kapatacagiz sanki
Osimhen ve kaleci önemli evet ama sag bek ve orta saha icin simdilik herhangi bir calisma olmamasi da bence soru isareti
Hatta stoper’i da sayabiliriz