Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen piyangosu vurmasaydı görürdüm.
Geçen sene fener rize maçında bitmesi gereken lig neredeyse son haftaya kadar sürecekti.
Hakemlerin febeyi kayirdigini inkar etmiyorum ama Galatasaray da öyle güçsüz bir kulüp değildir. Hatta şunu diyeyim febenjn şike yapıp şampiyon olduğu sene rakibi trabzon değilde biz olsaydık o kupayı alırdık

Morata meselesi de bence abartiliyor

Cocugu korktu diye ayrilmiyor

Bizde kalirsa oynama sansi cok az,osimhen’in kaldigi senaryo da hic sansi yok

Yazin dünya kupasi var ve takim kaptani olarak yer almak istiyor

Bu yüzden oynayacagi bir takima gitmek istemesi normal

Morata meselesi de bence abartiliyor

Cocugu korktu diye ayrilmiyor

Bizde kalirsa oynama sansi cok az,osimhen’in kaldigi senaryo da hic sansi yok

Yazin dünya kupasi var ve takim kaptani olarak yer almak istiyor

Bu yüzden oynayacagi bir takima gitmek istemesi normal
Bence de önceden ayrılmayı kafaya koymuştu zaten. Diğer şeyler bahane

Osimhen piyangosu vurmasaydı görürdüm.
Geçen sene fener rize maçında bitmesi gereken lig neredeyse son haftaya kadar sürecekti.
Kesinlikle renktaş. Bu sene pilot takımlarından 4 tanesi gitti bir tane geri çıktı. Anadolu takimlarina sivas iyi bir örnek oldu yatarsan tescilliye böyle düşersin. Hoş o da küçük Tescilli. Kocaeli ve gençler bunlardan puan alacak aha da buraya yazıyorum. Tescillilerin işleri bu saatten sonra çok daha zor. Biz gerekli eksikleri tamamlarsak ve osimhen kalırsa yürüye yürüye 26. Şampiyonluk hoş geldin deriz.

Bence de önceden ayrılmayı kafaya koymuştu zaten. Diğer şeyler bahane

Gidecegi takim da kankasi fabregas’in takimi

Yani forma sansi bulacak ve hazir bir sekilde gidecek dünya kupasina

Adamin kariyerinde belki de son dünya kupasi olabilir bu yüzden önemsemesi kadar dogal bir durum yok

Anlayis’la karsilamak lazim

Gidecegi takim da kankasi fabregas’in takimi

Yani forma sansi bulacak ve hazir bir sekilde gidecek dünya kupasina

Adamin kariyerinde belki de son dünya kupasi olabilir bu yüzden önemsemesi kadar dogal bir durum yok

Anlayis’la karsilamak lazim
Şampiyonluk kutlamasına çıkmama saygısızlığını yapmasa da zaten salardık durmak istemediği takdirde. Gereksiz bir küslük işlerine girdi

Duran’i ilk izlediğimde avelin teki demiştim, sonra çılgın goller atmaya başladı ama oyun içinde çok iyi değildi. Uzaktan sansasyonel goller atabiliyor ama.

Kariyerinde toplasan 40-50 golü anca var zaten ama yaşı genç. Yine de hç ana plan oyuncusu olmadı daha önce.

1 sene için 25 milyon euro verip bundan da faydalanamazlarsa komik olur.

Kolombiya milli takımında bile as olamadı potansiyeline rağmen. Ortalama adamlar oynuyor yerine.

Como güzel yer böyle giderse bayağı cazibe merkezi olur.

Morata gidebilir ama yerine bu yönetim daha iyisini alamaz. Osimhen’in alınmadığı kesinleştiği anda sıçtığımızın resmidir Icardi ile sezon geçmez.
Morata devre arasında osimhennin olası ayrılığı için alındı. Tedbir amaçlı. O zaman için iyi bir hamleydi. Batsuai ayrılığı da etkili oldu tabi. Simitçi de vizyon var biraz alabiliriz yine morata gibi

Duran Maximin katkısı verir anca. 20 yaşında arabistana giden herifden cacık olmaz. Şikeciler deli gibi para saçacak biz doğru hamleler yaparsak sonları gene hüsran olur.

Morata devre arasında osimhennin olası ayrılığı için alındı. Tedbir amaçlı. O zaman için iyi bir hamleydi. Batsuai ayrılığı da etkili oldu tabi. Simitçi de vizyon var biraz alabiliriz yine morata gibi
Evet ama bir fırsat oluştu şu an oluşur mu muamma. Böyle ana plan oyuncusu bir adam büyük takımdan ayrılacak da ödenebilir maliyetle bize gelecek, zor.

Kulübede bekleyen futbolcular sahanın her yanına dağılsın. Taç atışı olduğunda yedek kulübesindeki oyuncular kullanabilsin. Böylece yedek kulübesindeki oyuncular boşa beklememiş olur, hem de taç atışıyla zaman kaybedilmez. Futbola yeni bir zevk gelir. Birkaç haftadır bu düşünce kafamı kurcalıyor.

Duran takım taşıyabilecek bir oyuncu değil astonda izledik.Dzeko bunun yanında r9 kalıyor.

Oyuncu hala fbyi ikna edememis,menajer ikna olmus

Duran’i ilk izlediğimde avelin teki demiştim, sonra çılgın goller atmaya başladı ama oyun içinde çok iyi değildi. Uzaktan sansasyonel goller atabiliyor ama.

Kariyerinde toplasan 40-50 golü anca var zaten ama yaşı genç. Yine de hç ana plan oyuncusu olmadı daha önce.

1 sene için 25 milyon euro verip bundan da faydalanamazlarsa komik olur.

Kolombiya milli takımında bile as olamadı potansiyeline rağmen. Ortalama adamlar oynuyor yerine.
Zaniolo'yu kiraladığımız dönem izliyordum. Yedek forvet psikolojisi de olabilir ama aşırı kendine oynayan sinir bozucu bir tipti. Oyuna katkısı neredeyse yok. Talisca'nın laciverdi bir transfer olur fikrindeyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt