- 2 Temmuz 2011
- 138.066
- 58.907
- 5.488
Süre istemiş,karar yokKesin aldılar mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Süre istemiş,karar yokKesin aldılar mı
Bende almaları kanaatindeyim açıkçasıZaniolo'yu kiraladığımız dönem izliyordum. Yedek forvet psikolojisi de olabilir ama aşırı kendine oynayan sinir bozucu bir tipti. Oyuna katkısı neredeyse yok. Talisca'nın laciverdi bir transfer olur fikrindeyim.
fb şu an dunyadaki bütün futbolcuların malı istekleri ve menajeri şartlarını kabul eden tek camia.ve oyuncu hala karar vermediği halde haberler maliyet üzerinden dönüyor20-25 arası para verdiler, bu paraları edecek biri kesinlikle değil altında ezilir.
Kesinlikle ama bi son 16 olsa tadından yenmez ya da çeyrek. Pr ve gelecek seneler için yeni fırsatlar oluşturacaktır.Seneye şlde ilk 24ü görelim yeterli asıl hedefimiz ligde şampiyonluk olmalı o yüzden yerli oyuncu havuzu çok önemli. Barış asla satılmamalı üstüne piyasadaki İlkay gibi fark yaratacak yerlileri almamız lazım. Şikeci şerefsizler tankıyla topuyla gelecek gene üzerimize rehavete kapılmamadan bam bam bam kafalarına vurup geçmemiz lazım o yalı veledi şerefsizinin egosunu ayaklarımız altında çiğnemeleyiz.
Dua ette bu paralara Duran'ı getirsinler, klubü intihara sürüklüyor resmenBizde osimhenin şartlarını ve herseyi kabul ettik ama osimhenin kararıni bekliyoruz
fb hiç bi bağı olmayan oyuncularin para üzerinden kararını bekliyor,riskli ise girdiler muhabirleri dahil.herkesi almış gibi davraniyolar
Evet izlemedim. Kudurabilirsin.Petrovic'i isteyenlerin çoğu 1 maçını bile izlememiştir.
Yatacam umarım rüyamda Burcu Özberk'i görürüm.Evet izlemedim. Kudurabilirsin.
Evet izlemedim ama efsane kaleci olduğuna eminim, bana güvenebilirsin.Petrovic'i isteyenlerin çoğu 1 maçını bile izlememiştir.
Rüyanda Burcu'yu görme ihtimalin üzerine, rüyayı yönlendirmek için Sami'den taktikler al. Herif rüyasında gördüğü her dişiyle istediği bütün pozisyonlarda romantizm yaşıyormuş.Yatacam umarım rüyamda Burcu Özberk'i görürüm.
Ya alamazsak?Fener de çuvalla para verip birilerini alacak elbette her sene yaptığı gibi,
Ama biz Osimhen’i aldığımız anda hepsi boşa gidecek
Okan Hoca devam ettiği sürece karşı taraf kimi almış çok önemli değil bence.Fener’in kimi aldigi pek umrumda degil acikcasi
Teknik direktör olarak getirdikleri sarlatan devam ettigi sürece bizim icin herhangi bir tehlike yok demektir
Gecen sezon basinda maximin’i istedi ve aldilar diye forum da üzülenler vardi
Portekizli sarlatan’in ilk tartistigi ve bozustugu isim bizzat kendisinin istedigi maximin oldu
Bu yüzden fener’in ne yaptigi degil,bizim ne yaptigimiz önemli
Eksikleri giderelim gerisi gelecektir