Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maliyetten bağımsız kötü oyuncu yazılıyor burada, o yüzden maliyete bağlı konuşulmaz.

Klasik Fenerin aldığı kötüdürle kendini avutmak yani. Eksiklerini dün yazdım ama boktan ligimiz için hele her türlü fayda sağlayacak bir adam.

Muhtemelen Duran’i 1 dk bile izlememeleri de olası.

Biri de Ayew Slimanili sezona falan benzetmiş, komik yani.

Ayrıca biz 20 maliyetle alsak yergiden çok övgü olacağına da adım gibi eminim, GS alsa iyi FB alsa kötü diyecek sayısız kişi var bu forumda da.
oyuncu modeli olarak değil ama o yazki transfer aksiyonuna benzetiyorum fbyi.ayew ve slimaniye stil olarak asla benzetmem tabiki.o kadar aptal degiliz

Sen yanlış anlamışsın

Pavlovic isim olarak ndickadan daha önde bir isim ve milandan alıyorsun göz önünde olan bir isim her zaman piyasası olur kumaşı tabanı ndickadan çok daha fazla olan bir oyuncu 2021 den beri doğru düzgğn sakatlık bile yaşamamış bir adam 31 gün sakatlık yalamız sadece toplamda taş gibi stoper 1 yaş ta daha genç
Pavlovic daha büyük potansiyel buna katılıyorum, bizim oyun planımız stilimiz için Ndicka daha iyi oyuncu

Fener niye Arabistan pazarında oyuncu bakıyor sürekli onu da anlamış değilim, Avrupa'dan kimseyi ikna edemiyorlar mı acaba?
Arabistandaki Güney Amerikalılar disinda kimseyi ikna edemiyorlar sanırım. Bati Avrupalı herifler yuzlerine bile tükürmüyor.

Şu yüzden futbol hırsı yok bence Aston Villa'da yedekten giren oyuncu yani AstonVilla'nın 12. oyuncusuyken skor katkısı yapıyor, daha gelişimini belli noktaya getirmeden parayı seçiyor, tabi ki Kolombiya gibi uyuşturucu ile geçinen bir ülkede büyüyen gariban çocuğu adam parayı seçer, ama üst düzey potansiyeli varken bu yaşta parayı seçersen, 27-28 yaşlarına geldiğinde Duran muhtemelen Kolombiyaya geri döner, bu mentalitede bir oyuncu ben Galatasaray'a yakıştırmam açıkçası,
Onu bilemeyiz ya bir şeylere inandırmak lazım insanları.

Lucas bizden önce alay edilen, çaba göstermeyen sorunlu biri olarak görülüyordu. Bir amaç uğruna inandırınca farklı olabiliyor insanlar.

Duran için de ikisi de gerçekleşebilir. 2 sene Arabistan’dan maaşını alıp 23-24te farklı bir kariyere de yolculuk edebilir bilemeyiz ama kendini 21inde garantiye aldı, belki Avrupa’da devam etse bir cacık olmayacaktı.

Bu arada Antu’yu Galatasaray’lı çocuklar basmış.
İnanılmaz başlıklar var.İşin ilginç tarafı adamların açtığı konular silmek kimsenin aklına gelmemiş.
UEFA’nın şikeci takımlar listesinde 1. Sırada olmasından tutun her türlü konu var.

Tutan : Uğurcan
Atan : Duran

Gayet iyi

Sara'dan beklediğimiz uzaktan golleri Duran'da görürüz.

Osimhen izlediğimiz için her forvet bize noksan geliyor, düşüş sert olabilir.

Como güzel yer böyle giderse bayağı cazibe merkezi olur.

Morata gidebilir ama yerine bu yönetim daha iyisini alamaz. Osimhen’in alınmadığı kesinleştiği anda sıçtığımızın resmidir Icardi ile sezon geçmez.
Garda daha güzel ,como abartılmış bir balon aslında italyada 😂

Como baturina dan sonra jesus rodriguez i de almış geçen sene paz ile diao çekmişlerdi geleceğin kadrosunu kuruyor adamlar

Garda daha güzel ,como abartılmış bir balon aslında italyada 😂
Verona’ya gittim aslında da Garda’ya gitmedim. Oralarda galiba.

Como ufak bir yer ama hava ve doğa açısından güzel bir ortam bence, yan tarafı da İsviçre sınırı belli şeylere de yakınsın.

Uğurcan 15m bonservis
Skriniar 15m bonservis 8-10 maaş
Duran 7m kiralama 13m maaş

bunları biz versek burası yanıyordu şuan

Habib Diarra > Sunderland

35 milyon euro

Fener'le son 40 senedir aramızdaki en büyük fark bizim kulübün genlerine yerleşen winner'lık

Ekonomik olarak çoğu dönem bizden iyi olsalar bile, şampiyon oldukları, iyi kadrolar kurdukları sezonlarda bile bunun sürdürülebilir olmadığı görülüyordu.

Nitekim son 11 sene iyice dibe çöktüler.

Bu transfer döneminde de iddialı bir kadro kuracaklar, yine favori oldukları, bu sene şampiyonluğun en büyük adayı oldukları parolasıyla yola çıkacaklar, taraftarlarını buna inandıracaklar, ama sonuçta bu yine bize yarayacak.
Koç hala ayakta tutuyor finanse ediyor yoksa bizle yarışamazlardı

Maliyetten bağımsız kötü oyuncu yazılıyor burada, o yüzden maliyete bağlı konuşulmaz.

Klasik Fenerin aldığı kötüdürle kendini avutmak yani. Eksiklerini dün yazdım ama boktan ligimiz için hele her türlü fayda sağlayacak bir adam.

Muhtemelen Duran’i 1 dk bile izlememeleri de olası.

Biri de Ayew Slimanili sezona falan benzetmiş, komik yani.

Ayrıca biz 20 maliyetle alsak yergiden çok övgü olacağına da adım gibi eminim, GS alsa iyi FB alsa kötü diyecek sayısız kişi var bu forumda da.
Ben geçen senelerde bir aston villa maçı konusunda beğenmediğimi söylemiştim bulamadım şimdi arayip ama kötü oyuncu da değil kesinlikle fakat şöyle de bir durum var nesyri 20 falan attı zaten geçen sene , ondan fazla katkı yapar mı muallak mesela.Ozellik bakımından ilginç özellikleri de var fakat bir o kadar da kazma bir oyuncu.Ustunde öyle harika bir topsuz alan oyuncusu da değil ki kendine pozisyon yaratıp gol atsın burda.Surpriz goller atar tabii ama net oyuncu değil kesinlikle.25 milyon da sırf genç ve bir ara chelsea istedi diye hiç olmamış oyuncuya verilmez he onların parasi ne halt yerlerlerse yesinler orası da var.

Ben geçen senelerde bir aston villa maçı konusunda beğenmediğimi söylemiştim bulamadım şimdi arayip ama kötü oyuncu da değil kesinlikle fakat şöyle de bir durum var nesyri 20 falan attı zaten geçen sene , ondan fazla katkı yapar mı muallak mesela.Ozellik bakımından ilginç özellikleri de var fakat bir o kadar da kazma bir oyuncu.Ustunde öyle harika bir topsuz alan oyuncusu da değil ki kendine pozisyon yaratıp gol atsın burda.Surpriz goller atar tabii ama net oyuncu değil kesinlikle.25 milyon da sırf genç ve bir ara chelsea istedi diye hiç olmamış oyuncuya verilmez he onların parasi ne halt yerlerlerse yesinler orası da var.
Aston Villa’da ben de kendine oynayan malın teki diyordum, çok da bencil.

Yine de yaşı genç ve fizik kalitesi çok iyi bir adam, çok izlemediğimiz için neler yapabileceğini de çok bilmiyoruz.

Spektaküler birini almak zorundalar biraz, David istemeyince Vlahovic istemeyince bunu da fırsat olarak gördüler.

Ama dediğim gibi öyle çok beğeniyor olmamama rağmen 8-10 maliyetle olacak olsa bize isterdim.

Jhon duran regen valencia gibi bir şey. Her türlü iş yapar ama fark yaratmaz bence. Maliyeti bu kadar yüksek olmasa biz de girerdik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt