- 29 Ocak 2023
- 15.920
- 8.957
- 1.203
Ben daha net bir isim bekliyordum bu arada şahsen.Pek umurumda olmamasının nedeni de bu aslında.Vlahovic falan alırlar diye düşünüyordum hatta Sancho'yu da alırlar gibi geliyordu ama demekki alamıyorlar kimseyi öyle bir durum da var.Hatta Hojlund bile alsalar yine daha net biri olurdu onu daha fazla izledim bir de Serie a'da iyiydi gayet üstüne özellik bakımından çok daha iyi bence , Osimhen seviyesi birini alamayacakları kesin fakat yine de iyi birini bekliyordum.Şut tekniği iyiydi izlediğim kadarıyla ama topla olan ilişkisi vasat ben o şekilde görmüştüm.Aston Villa’da ben de kendine oynayan malın teki diyordum, çok da bencil.
Yine de yaşı genç ve fizik kalitesi çok iyi bir adam, çok izlemediğimiz için neler yapabileceğini de çok bilmiyoruz.
Spektaküler birini almak zorundalar biraz, David istemeyince Vlahovic istemeyince bunu da fırsat olarak gördüler.
Ama dediğim gibi öyle çok beğeniyor olmamama rağmen 8-10 maliyetle olacak olsa bize isterdim.
Lukaku-tjk deniyor mesela Conte'nin bırakacağını sanmıyorum Nunez'le ikisini birlikte oynatır da eğer ayrılma durumu varsa cidden ben Osimhen olmazsa onu isterdim.
Bu arada aynı pozisyon sonrası beraber benzer mesajı atmıştık o Villa maçında bunu net hatırlıyorum