Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
basarisiz oldukca daha cok para harciyorlar

bu nasil bir infinite money glitch

Daha komple topcu olan canatani alsalar bir nebze düşünürdüm lakin 25 m verip kiralik duran almak cok da onemli degil.

Bu arada, gerçekten de forvet ve kale konusunda boş atma şansımız yok. Şampiyon olmak istiyor isek buralarda hatasız gitmemiz gerek.

Sağ bek Sallai ile de şampiyon oluyorsun ama Osi olmaz ise olabilir miydik bu kadar rahat şampiyon?

Keza Nando son haftalar formunu şampiyonluk moduna getirmiş idi...

Boey bonservisiyle transfer olursa 5m kazanacağız sözleşmedeki hazırlık maçlarını yapmadığımız için. Her türlü kazanç

Lig başlayana kadar kaleci gelsin yeterli. Çünkü şimdi Türkiye pazarına gelebilecek oyuncular belli. Aradığını bulamayan iyi oyuncular Ağustos sonrası burayı düşünür. Tarihte Temmuz'un son haftasından önce aldığımız iyi oyuncu ben pek hatırlamıyorum.

Alıştan çok satışa odaklanır ve oradan gelirleri alt alta koyabilirsek Ağustos'ta çok iyi 2-3 ekleme yapabiliriz.

Ross, Nelsson, Frankie, Cuesta ile sadece savunma hattındaki fazlalıklardan 20'ye yakın gelir umuyorum bunun ile çok iyi sol stoper ve sağ bek alabiliriz.

Zaniolo ve muhtemel Morata geliri ile hatta mümkünse Kutucu gelirini birleştirip çok iyi bir 10 numara alınabilir adayım ise Enzo Millot (17 serbest kalması var şu anki maaşı 1 milyon)

Geriye para harcanacak tek forvet kalır. 2003 üstü kontenjan için ise kiralama yoluna gidilir.

Transfer dönemi kapandığında tek beklentim şu olur; dar kadro olması. Gençler ve kaleci hariç 16-17 kişilik kemik ve üst seviye kalitede bir kadro.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt