Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.242
- 10.598
- 1.303
Biz bu 2 genç yabancı kontenjanını nerde kullanacağız acaba? En mantıklısı sol stoperle 10 numara gibi duruyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu arada adam asist yapmamiş hayatında istatistiklerine baktimAz olmuş
Osimenin 35mye fenere gideceğine inananları gördükten sonra burayı kafaya takmamaya karar verdim kuzen.Uğurcani FB alıyor gucleniyor diye üzülüp şimdi alamiyor alsa ne güzel 20m girecekti diye uzulenler için görüşün nedir kuzen.
Abi normal gazetecilik okey ama Galatasaray muhabiri değil mi? Yani zaten muhabirlik gereği taraflı, ha bct tarafsız gazeteciyim diyerek haber yapsa vs ona zaten laf edilemez kigazetecinin işi galatasarayın menfaatini gözetmek değil bence
kamuyounu bilgilendirmek
hesap sorulacak biri varsa ve bu haber doğruysa o da yöneetim
resmen taraftarlarını kazıklıyor
maalesef biz türkiyede burhan can da dahil gazeticilik nedir nasıl km için yapılır unuttuğumuz için garip geliyor bize bunlar
Kanat olabilirBiz bu 2 genç yabancı kontenjanını nerde kullanacağız acaba? En mantıklısı sol stoperle 10 numara gibi duruyor
Sampiyonlugu 41 gün önce ilan ettik. 40'i cikan sampiyonluktan sonra kaleci transferi yakisir artik. Daha fazla geciktirmeden bu isi bitirmemiz lazim.
yine kolpa yine yalanBu arada adam asist yapmamiş hayatında istatistiklerine baktim
Kimi zaman solbek mevkisini bile kapatıyor.Müthiş müthiş .Allah nazarlardan saklasın.Geç bulduk sarıp sarmalamamız gerekiyor.Hastasıyım.Lemina’nın muadili yok, sahip çıkmalı ve doğru yönetmeliyiz.
Melo etkisi veriyor kapladığı alanla.
yine kolpa yine yalan
hiç mi utanman yok
Bu dick kaç yaşında acabaDickaya gozum kapalı 20m veririm lakin bizde öyle bir para yok.
Dickaya gozum kapalı 20m veririm lakin bizde öyle bir para yok.
Hakanı aldik cepteben o 20yi eldeki 40ın üzerine koyar hakanı alırım
Bu dick kaç yaşında acaba
Kendisi profilinde, henüz olmamış, olmaya namzet bildiğin bir genç var mı? +2'den birini buraya kullansak çok iyi olurdu.Lemina’nın muadili yok, sahip çıkmalı ve doğru yönetmeliyiz.
Melo etkisi veriyor kapladığı alanla.
orta sahaBiz bu 2 genç yabancı kontenjanını nerde kullanacağız acaba? En mantıklısı sol stoperle 10 numara gibi duruyor