Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hamitle şampiyonlar liginde çeyrek final yaptık, demekki üst düzey özellikle türk oyuncular gelmesinde sakınca yok ilkay ve hakan maliyetleri normal olduğu sürece gelmeliZamanında hamiti çok istedim burda karşı çıkanlar oldu, biz de 2010 Cl finali oynamış Real Madrid'de oynamış adam falan nasıl istemiyorsunuz dedik sonuç belli şimdi Hakan gelsin diyenler aynı hesap. Gelirse göreceğiz kim alim kim ezbere yorum yapıyor çoğunluğu karşımıza alacak şekilde bir görüş bildiriyoruz neticede
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben 42 veya 43 demiştim ağabey
Hamit ortada gayet iyiydi abi.sag kanat diye geldi sankiHakanla bölge olarakda benziyor aslında hamit .prime hamit mi yoksa hakan mi tercih edilir acaba
4 sene sözlesme imzalayan yönetimin sucu tamamen![]()
HAMİT ALTINTOP
Orta Saha
Doğum Tarihi: 08.12.1982
Doğum Yeri: Gelsenkirchen, Almanya
Oynadığı Takımlar:
2000-2003 SG Wattenscheid
2003-2007 Schalke 04
2007-2011 Bayern München
2011-2012 Real Madrid
Geldiği Takım: Real Madrid
Giriş Yılı: 2012
Sözleşme Bitiş Tarihi: 30.06.2016
Boyu: 1.83 m
Kilosu: 82 kg
- Necati Şanlı
- altıntop hamit hamit altıntop hamit altıntop galatasaray hamit altıntop gscimbom
- Cevaplar: 4.383
- Forum: Gündüz Kılıç Şanlı Galatasaray Tarihi Forumu
Açıp okuyun bakalım kim memnunmuş o zaman hamitten
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yunusa 12 milyon teklif gelmiş
BayernHakanla hamiti kıyaslamak ne derece doğru bilmiyorum.Cunku hakan milanda da İnterde de hep kilit röldeydi.Hamit realde hep yedekte ayrıca hamiline realden önceki takımını hatırlamıyorum bile
Bayern'den geçti realeHakanla hamiti kıyaslamak ne derece doğru bilmiyorum.Cunku hakan milanda da İnterde de hep kilit röldeydi.Hamit realde hep yedekte ayrıca hamiline realden önceki takımını hatırlamıyorum bile
Gsde çöptüHamit MTde de hep çok iyidi, Bayern’de de çok iyidi.
Duran Fb'de iş yapacaktır demek Fb yalamalığı oluyorsa senin Cuesta ve Hatipoğlu vb. karakterlere yaptığın ne oluyor tam olarakşu fb yalaması susacak mı ?
İlk sene dışında sakattı, ciddi olalım Feramuz.Gsde çöptü