Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Süper lige gelen tüm safkan düşüşte forvetler iş yaptı. İmmobile’yi saymıyorum kazadan sonra futbol onu bırakmış.

Piatek, İcardi , Dzeko , Gomez. Güncel olarak Morata.

Jovic daha 27 yaşında. Burada yeniden çıkışa geçmemesi için hiçbir neden yok. Piatek’de gelmeden aynı vaziyetteydi.

Yanlarına adam akıllı bir forvet alacaksak (Belli ki Osi gelmeyecek) rotasyonu İcardi - Jovic - Formda forvet olarak kurabilirsin.

İcardi çoğu maça 10 numara çıkar artık pivot oynayamaz muhtemelen zaten.

Osi niye gelmiyor

Osimhen’in 2027ye kadar hakları Napoli’de, maaşı ödedikleri an işleyecek.

Bir daha 1 sene kaldı diyen olursa 150 kere yazılanı okumayıp cidden 50 yıl falan atıcam.

Geçmiş olsun arkadaşlar. Son 4-5 sayfaya bakarsak bu gece yarısı toplu ban gelir gibi :asd: :asd:

Kaya Temel’de duyumlarının doğruluğu ile ünlüdür zaten.

Gabriel Sara Orkundan daha iyi topçu. Piyasada bizde iş yapabilecek tek yerli orta saha İlkay gerisi işimize yaramaz

Baktım a spor çok sallıyor bende kanal 7 de gece gündüz diye program onu izliyorum.

Barış-Sallai-Yunus-Sane

4 oyuncuyla kanat işler mi tüm sezon? Barış-Sallai ve Sane istikrarlı oyuncular ama Yunus sakatlığa meyilli maalesef. Ki Yunus ve Sane dışında takımda dar alanda iş yapabilen başka oyuncu yok.

3'lü orta saha kurgusuyla oynayacaksak Torreira-Sara-Lemina ve Kaan dışında zaten isim yok. Buraya 1 tane isim gelse dahi yetmeyebilir koca sezon 3 kulvarda ilerleyeceğiz. (ŞL'de elensek dahi 8 maç yapacağız minimum)

Forvette an itibariyle (Osi yok henüz) sadece 6 aydır çapraz kopardığı için ayağına top değmemiş İcardi ve ne olacağı belirsiz Morata var o da %99 gidecek gibi.

Eğer 10 numara kullanmak istersek takımda şuan formda olan bir Mertens'in, Sneijder'in vs yaptığını yapabilecek bir oyuncu yok.

Allah korusun Sanchez'e bir şey olsa elde üst düzey başka bir stoper yok. Abdülkerim-Sanchez ikilisiyle rekabete girecek tek isim Cuesta. :)

Yani bir şekilde her sezon bittiğinde geçtiğimiz sezonun eksikleri su gibi günyüzüne çıkıyor da yönetimdeki transfer anlayışı nedir nasıl işliyor çok merak ediyorum.

Semedo transferi için Lemina'nın görüşlerini alalım o da alınsın diyosa alalım.Fiziğiyle ve temposuyla çok etki eder bence..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt