Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orkun Kökçü iyi topçu da Benfica dünyanın bonservisini ister. Adamlar tok satıcı.

Onemli olan sağlık ve huzur. Bin şükür her halimize

59c8c8d4-a00e-419b-b2dc-d14902f996c5.webp

Barış-Sallai-Yunus-Sane

4 oyuncuyla kanat işler mi tüm sezon? Barış-Sallai ve Sane istikrarlı oyuncular ama Yunus sakatlığa meyilli maalesef. Ki Yunus ve Sane dışında takımda dar alanda iş yapabilen başka oyuncu yok.

3'lü orta saha kurgusuyla oynayacaksak Torreira-Sara-Lemina ve Kaan dışında zaten isim yok. Buraya 1 tane isim gelse dahi yetmeyebilir koca sezon 3 kulvarda ilerleyeceğiz. (ŞL'de elensek dahi 8 maç yapacağız minimum)

Forvette an itibariyle (Osi yok henüz) sadece 6 aydır çapraz kopardığı için ayağına top değmemiş İcardi ve ne olacağı belirsiz Morata var o da %99 gidecek gibi.

Eğer 10 numara kullanmak istersek takımda şuan formda olan bir Mertens'in, Sneijder'in vs yaptığını yapabilecek bir oyuncu yok.

Allah korusun Sanchez'e bir şey olsa elde üst düzey başka bir stoper yok. Abdülkerim-Sanchez ikilisiyle rekabete girecek tek isim Cuesta. :)

Yani bir şekilde her sezon bittiğinde geçtiğimiz sezonun eksikleri su gibi günyüzüne çıkıyor da yönetimdeki transfer anlayışı nedir nasıl işliyor çok merak ediyorum.
Kanat rotasyonu yeterli. Sane ve Barış 50 maç oynayabilecek kapasitede zaten ki Sallai ve Yunus da var. Belki bir süpriz Barış'ı dinlendirmek için Zaniolo kalır diyeceğim de Barış'ın alternatifi de Sallai olur yüksek ihtimal. Defans hattı daha elzem.

Samiyen falan hepsini mamalayan elektrik bandı üreticisi gsiyadcı olduğu artık aşikar

Romadan dobvyk önerilmiş bizim yönetim kaleciye o kadar bonservis vermeyiz diye veto etmiş. Adam santrafor fıkra bu kadar.

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ndika da Afro. Ocak ayında yok.
Lemina millî takımı bıraktı mı?

Kaya Temel gibi sağlam yalan sıkan yok
Helal olsun hissettirmeden ince ince sıkıyor

Juventus forması giyen 21 yaşındaki sağ bek Alberto Costa sağ bek listesinde öncelikli isimler arasında.

Sami Yen Haber Telegram
Jelert satılırsa bu arkadaş mı alınacak acaba? 2003'e uyuyor mantıklı ama Juve 14 milyona almış yaşı da genç ve süre de vermişler o yüzden ucuza bırakmazlar ve bizim de alabileceğimizi sanmıyorum.

Romadan dobvyk önerilmiş bizim yönetim kaleciye o kadar bonservis vermeyiz diye veto etmiş. Adam santrafor fıkra bu kadar.

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
30 filan verilmemeli de eski göz ağrımdır, çok beğenirim. Pivotluğun ve gerektiğinde kanat forvet rolünün de hakkını verebilecek, pas alışverişleri filan akıcı bir forvet oyuncusudur. Osimhen alınamazsa iyi bir tercih olur. Serie A izlemiyorum pek; Roma performansı beğenilmemiş mi acaba?

sağ beki 22 yaş altı almak mantıklı hamle olur ama Jelert fizikli oyuncu değil güçlü kuvvetli birini almak lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt