Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağ beke Zeki Çelik'i alıp Sallaiyle birlikte rotasyona sokmak en mantıklısı. O kontejanı orta sahada ya da stoperde kullanalım

Nöbette son günlerde heyecan duyulan anlar sadece Taner heisin paylaştığı twitlerin yüklenme sürecindeki geçen 1-2 saniye

Jelert satılırsa bu arkadaş mı alınacak acaba? 2003'e uyuyor mantıklı ama Juve 14 milyona almış yaşı da genç ve süre de vermişler o yüzden ucuza bırakmazlar ve bizim de alabileceğimizi sanmıyorum.
Biz bu paraları Boey için teklif ediyoruz zaten. Kirlama + satın alma opsiyonuyla.

Galatasaray, rodrygo, haaland ve musialanin ṣartlarini sordu ve durumlarini takip ediyor

şartlarını sormadığımız oyuncular listesini yollar mısın yardımcı olalım @galatasaray

Alberto Costa yangınına başlayalım 1.86 Portekizli melez sağ bek, fizik sağlam 2003lü +2 kontenjana uyuyor haberlere baktım Comolli yerine sağ bek arıyormuş bize harika ekleme olur, Sallai ile rotasyon olurlar

Due fazioni all’interno del Galatasaray non hanno la stessa visione su Calha. Una, capeggiata da Ibrahim Hatipoğlu, il vice presidente della squadra, che oltre lui vorrebbe portare anche a İlkay Gündoğan, per costruire una mediana da sogno. L'altra peró è portata avanti da, Abdullah Kavukçu, altro vice presidente, che consapevole della difficoltà della trattativa è già attivo su altri fronti. La decisione finale spetterà al presidente Dursun Özbek, fermo restando che Calhanoglu non ha mai espresso volontà di andare via dall'Inter.

Due fazioni all’interno del Galatasaray non hanno la stessa visione su Calha. Una, capeggiata da Ibrahim Hatipoğlu, il vice presidente della squadra, che oltre lui vorrebbe portare anche a İlkay Gündoğan, per costruire una mediana da sogno. L'altra peró è portata avanti da, Abdullah Kavukçu, altro vice presidente, che consapevole della difficoltà della trattativa è già attivo su altri fronti. La decisione finale spetterà al presidente Dursun Özbek, fermo restando che Calhanoglu non ha mai espresso volontà di andare via dall'Inter.
?

Dream Team.webp

Samiyen yüzünden calhanoglu ve martinez gelir sandik,beni de yaktı bıdık haco

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt