Onur Bakır
Hocaların Hocası
- 22 Ocak 2010
- 52.182
- 33.568
- 3.073
abraham kazmanın teki
bazı şeyleri çok iyi yapar bazen de amma kazma adam dersin
bazı şeyleri çok iyi yapar bazen de amma kazma adam dersin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pivot uzun santraforlar bizim ligde genelde tutuyor. Bu da tutabilirAbraham görüp görebileceğiniz en kazma oyuncu immobile şu yaşta bundan 50 gömlek iyi
Umarım yardım eder kız hala mesaj atmadiSeni Allahıma havale ediyom
Kral işte aslında sen de benimle aynı görüştesin.@Taha Tekler
Tyrhys Dolan
Obed Vargas -> beleş bu çocuk varken mal beşikteş gitti 3 milyon ne olduğu belli olmayan bir herife saydı misal.
João Simões - > daha 18 yaşında ayak tarak kemiğinde kırık var diye sözleşme uzatmamış. Müthiş riske girilebilir transfer sanarsın hepsi +2 yabancı için üst düzey herif indirecekler. Adamlar gidiyor fenerin eski çöplerini almaya çalışıyor. Şunlardan daha iyi oyuncu alabilir misin hayır.
Mal mal yönetiliyorlar sonra da suçlu kural oluyor, sonra kuralı daha da bok hale getirmeye çalışıyorlar.
Rennes lecce falan 200 bine oyuncu transfer ediyor. Bizim ligde düşmemeye oynayan kulüp 35 yaşındaki dedeye ihtiyaç duyuyor. Ya sanarsın ligde kalınca 20 milyon euro veriyorlar da.
Ulan hatayın falan yaptığı satışlardan da ilham almıyor herifler. Kazara 2 tane herif tuttursan bu adam kendini gösterdiğinde zaten sıralamana otomatikman yansıyacak hem ligde kalacaksın hemde en kötü 5-10 milyonluk gelir elde edeceksin.
Göztepe kiralık + opsiyonlu adam alıyor ve şimdi 15 milyonlar konuşuluyor. Samsunspor falan moruk kovalıyor.
Benzer bile degiller ki kalitesizi olsun abraham ile Osinin ırkları aynı sadece o benzer derim yani.Herkes Osimhen benzeri birini bulma derdinde.
Icardi'yi biri Dzeko, diğeri Immobile ile kopyaladı tutmadı.
Şimdi de Osimhen kopyalanıyor. Ama kaliteler arası uçurum var.
Ben Bişar’in çok duyum verdiğine rastlayamadım bilmiyorum belki de hatırlamıyorum. Kesin bişey duymasa girmezdi bu toplara bence.
Ama olursa Petrovic’e 22 ya da Lunin’e 3 bayılacağımıza en mantıklı iş olmuş olur.
Öyle evet de genel yaklaşım olarak diyorum. Yoksa Dzeko ile Icardi de aynı sayılmaz. Bu da Serie a da oynadı gol kralı oldu, 9 numara oynuyor falan. Bakış bu düzeylerde yani.Benzer bile degiller ki kalitesizi olsun abraham ile Osinin ırkları aynı sadece o benzer derim yani.
Tchatchuoa hayatında daha küme düşme potasında oynamış takımlardan kurtulamamış birisi 8M etmezTchatchoua nelsson takasi olurmu acep.