Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten hadi en kötü 15-20m kazanacağımız oyuncu var onları da ekleyince 100m harcayamiyorsak sokayım ben oyle gelir rekoruna falan bilmem neye

Bjk- Abraham'ı alıyormuş 20 milyon euro bonservise. @Alper Altun bize nasıl olur diye sorduğumda Bjk'ye diyorlar diye söylemiştir. Özellik olarak baktığında iyiydi aslında hatta PL'de Duran'dan daha çok iş yapmış biri neticede ama sakatlıklardan sonra ciddi düştü lakin iş yapabilecek bir tarz bizim ligde mesela servis özelliği de çok iyiydi kendisinin eskiden.

Geçen sene çapraz kopardı iyi çakmış Roma.

Joao Felix Benfica ile anlaşamazsa bu lige düşer gibi bence. Fb normalde Asensio ile uğraşacağına bunu alsa yıldız aldım diye yuttururdu.

Bize de yazıyorlar ama bizim de onun oynayacağı sisteme geçeceğimizi sanmıyorum yedek de kalmaz.

Bu ligde Diagne 29, Bats Valencia ikilisi 50 küsür gol attı ama istenmeyen adam olarak gönderildiler. Süper Lig'de olay gol atmaktan ziyade Osimhen-Icardi gibi ligi kırmaktan geçiyor. Bunlar öyle adamlar değil bana göre.

Son düzenleme:
Cokta üzerinde durulacak mesele değil yav.lig icin iş yapacak bi profil ama tutarsa işte

Biz şampiyonlar liginde elek olurken bjknin trabzonun fbyi dişlemesi şart.guclensinler

Neyse ellerindeki tüm para buydu sanırım, böyle bi çöpe gömmeleri güzel. Seneye menemen yapacak para bulamazlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt