- 18 Temmuz 2009
- 81.919
- 239.219
- 5.263
Evet, nedir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Osimhen muggle kökenlilerle takılıyo köyünde abiEvet, nedir
Bu çok iyi !!
Evet bu alır,çünkü görmezden gelinecek son yetenek bu ulkedevalla bağır bağır geliyor, Okan hocaya rağmen alacak formayı
Kero da sampiyon yapti barista. Ikiside alt liglerden geldi. Altyapi bombos bir yer tezimde israrciyim6 sene önce çıktı hem fiziken hem mental olarak bu sene a takım oyuncusu oldu. Hem 20m euroluk, kötü mü
Dogru yanlis bilmem ama bende B planimizin oldugunu dusunmuyorum. Hatta hic bir planimizin oldugunu dusunmuyorum. Gardi ne getirirse ve menajerler ne önerirse ona göre hareket ederiz
Dogru yanlis bilmem ama bende B planimizin oldugunu dusunmuyorum. Hatta hic bir planimizin oldugunu dusunmuyorum. Gardi ne getirirse ve menajerler ne önerirse ona göre hareket ederiz
Joao Felix denenmeli.Mertens yerine Miccoli gibi birisini isterdim.
Istedigin kadar aldirma, bence olay aynen böyle. Osiyi alamayacagimiz 95% falan. Bilerek sureci uzatiyor özbek. Yerine planimiz falanda yokErtan daha tuttuğu takımın transferlerini bilmiyor gecelim haberlerini.
Adaş IBAN a gereken meblağı transfer ettim. Yarışmada yeğenim Furkan'ı 1. çıkar.B planı yok ne demek yaw, dalga mı geçiyorsunuz?