Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En az 50 resmi maç oynarız seneye. Özellikle ligin ilk yarısı oldukça sert geçer. Sadece Lemina, Torreira ve Sara ile çıkaramayız ilk yarıyı. Sakatlığı var, cezası var, formsuzluğu var. Berkan oynayınca ona sövüyor sonra herkes. Hakan ve İlkay birbirlerinin yerine de değil, alınabiliyorsa beraber alınmalı.
ikisi de çok fayda sağlayacak herifler ama

eğer 14 yabancı kontenjanını kullanacaksak ve bu 14 yabancının hepsini Avrupa'ya yazacaksak, ki bence öyle olur, Avrupa'ya en fazla üç gurbo yazabiliyoz

bu durumda Kaan ya da Günay'dan biri taca çıkıyor. Berkan'a vs. girmiyorum bile

Zambo ve Partey gibi herifler Türkiye'ye gelmemeli

İlla geleceklerse de bize gelmeliler

Formda sezon geçiren bir Fred bile ne kadar fark yarattı geçen sezon

Bela olurlar hata payı kalmaz

Anguissa geliyorsa lemina gidiyor demektir. Lemina ev boşalttı haberleri çıkmıştı. Olur mu olur.

Zaniolo nun menajeri "Galatasaray zaniolo dan kurtulmak istiyor, oda g.tunu kaldırmak istemeden oynamak istediği icin her türlü ayrılacak. Ona 15 verecek bir keriz bulmaya çalışıyoruz" derse belki gsc beğenir sözlerini.

Yav işte isim transferi falan kovalamadan şöyle bir underrated isim çekelim. Ama büyük takımdan yani kendi liginin zirveye oynayan takımından gelmiş olsun

oha wisla kariyerimde beiganskiyi satınca bunu almıştım sonra araplara güzel paraya okutmuştum

Konu dışı ama izmir de 250 nin üzerinde yerden yangın başlatılmış dünden beridir.. Manisa öyle..şimdi de Hatay..

Bunları planlayan israil.. ve dağ sıçanları yakıyor ormnlarımızı..

Allah bin türlü belanızı versin şu dünyada mutluluk nedir bilmeyin inşallah

Ormanlar en üzüldüğüm konu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt