Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
71313ac0-cue.jpg

Final müsabakasının 112. dakikasında Cuesta, gole giden Lautaro Martinez'i düşürmemiş, Arjantinli futbolcu da bu hatayı değerlendirerek kupayı ülkesine kazandırmıştı.

şu derece mal bir herifi bile isteye nasıl 8 milyon verip aldık lan.

şuan öyle bir para var ki Galatasaray'da umarım çok iyi kullanırlar 15-20 sene domine ederiz ligi

Lemina, Torreira, Anguissa, İlkay, Sara, Kaan

İç ferahlatan güven veren bir orta saha rotasyonu

dursun birkaç gün önce fırça çekiyordu haftaya açıklayacağız iptal durumu yok diye, hala açıklanmadı

ne yaptıkları belli değil bedavaya gidiyor
Tarihin en düşük emlak sürecini yaşıyoruz yahu. Yapılma ihtimali git gide azalıyor sürecin sonunda alanı bırakıp kaçarlar. İlk teklifler de zaten leş.
O işi her dakika zora giriyor.
Son 2 senede attığımız karavanaları maaşıyla çıkarsak 80 milyon euro yapıyor. 3 katı için geleceği vermemeliyiz.

Herifler şu turnuvadan 50 milyon çıkaracaklar para ihtiyaçları da yok artık. Sözleşme uzatmadan çökecek ucuza kapatacaktık her boka para verip bu adama para bulamadılar. Komik.

Moratanın 1 senelik total maliyetine alabiliyorduk.

Inter bok gibi takimsin iste ver hakani 10milyona sulh icinde cözulsun olay

İnş Partey işi olmaz ya

Çok çok iyi futbolcu

Cimbom forması giyse iyi olmaz

Rakiplere falan giderse de baş ağrıtır

Arabistan ya da top 5 lig yapar inş

O yükü taşıması imkansız
O yükü bence kimse taşıyamaz da bizim taraftarin da biraz ayağının yere basması lazım Richalison Brezilya milli takımında oynuyor bu şekil oyunculara bence yok deme sansimiz yok.Osimhensiz kadrolara kendimizi hazirlamamiz lazım Yönetim süre verdik felan muhabbeti bana çok mantıklı gelmiyor biz Osimhen beklerken bir anda böyle bir isimle karşılaşacaz diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt