Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 16.925
- 23.368
- 2.393
Sırf bize düşman diye istiyordur bu hain.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Salçalık dışında vasfı olmayan ekin çok önemli değil de Sadri Baykamın yokluğu belli oluyor forumda.
Sneijder-Yolanthe twitter mention cevap,favoriye twit ekleme
Icardi-Wanda canlı yayın-kizlar Galatasaray şarkısı söyledi Gs termos
Osimhen ????
Ahhaha dogrudurifb bayrağı yakma
bu fenerliler duranı dünyaca ünlü süperstar mı zannediyor? yahu adam aston villa da watkinsin yedeği, ki aston villa oranın dev klübu değil, ondan önce Mls de 28 maçta 8 gol atmış, ondan önce de endivago takımında tam 3 yılda sadece 10 gol atmış bir adam : ) ha iyi çıkar çıkmaz o ayrı ama dünyaca ünlü falan değil
tutar tutmaz orası ayrı diye yazdım zaten, konu süperstar zanneden fbliler var galiba ondan dedim : )prömiyer ligde 1200 dkda 12 gol gibi bizleri ürküten bir meblağya ulaşmış heis
Bence burdaki temel konu şu olabilir. Toreira ve Barış a bonservis ödedik. Az veya çok önemli değil ve yatırım yaptık. Ancak İnter Hakan'ı bonservissiz aldı. İmza parası filanda vermediler yanliş hatırlamıyosam. Yaşıda olduğu için bir yatırım da diyemeyiz. Hakanda karşılığında performans verdi zaten. Yani bence Toreira veya Barış ın durumu ile aynı değil pekHakan ayrilmak istiyor olabilir ama biraz empati kurmak lazim
Torreira veya baris alper yilmaz ayrilmak istesin ve bizi pazarlik olarak zor duruma soksun
Hos bir durum degil
Bunu daha önce marcao da yapti,genel de eski kuluplerini zor duruma sokarak transfer olanlar basarisiz oluyorlar
Arda hiç bir zaman 90dk full çıkarabilecek kondisyonda bir adam olmadı. Enerjisini akıllı kullanmayı Simeone ile öğrendi ama yine beceremedi. Hakana bitik Selçuk muamelesi çekmeyi bırakmak lazım adam yıllardır Avrupa sahnesinde boy gösteriyor. 6 noya kadar her mevkide rol almış bir isim. Elin belinde gezen tipi İnterde tutarlar mıydı yıllarca? İsmi Hakano Calhinho olsa methiyeler dizerdiniz itiraf edinhakandan hiç pozitif bir hava almıyorum açıkca şimdiden belirteyim
takımı bozacak
kendi temposuna göre takımı oynatacak bir hava sezinliyorum
bu hakan çok zeki, okanı parmağında oynatır
ardayı çok severim ama bizi bir şampiyonlukdan etti
gs bjk maçını hatırlarsınız 3-1 öndeydik bjknin pili bitmişti alın üzerine akın
sonra ardanın pili bitince takıma yavaş yavaş hareketi yapıyordu hiç unutmam
daha 20 dakika vardı bjk bitmişti
rahat 1-2 gol daha atabilirdik
aynı öyle birşey bekliyorum
Geliri 13 milyara dayanan bir kulüp için çok az.