Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.311
- 13.631
- 1.998
Dünyanın en iyi 5 takımından biri olan M. Citydeydi35'e gelene kadar aklı neredeydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dünyanın en iyi 5 takımından biri olan M. Citydeydi35'e gelene kadar aklı neredeydi
Alalım hakomuzu cimbomaSürekli , gün aşırı birilerinin bir açiklama yaptiği yerde o dikiş artık tutmaz hakanın inter de kalmayacagı net
Anlık fena vurdu.Yine oldu
asensio felixin yaşlı hali gibi.Hiçbir yerde dikiş tutturamayan bir türlü beklenen patlamayı yapamasına rağmen iyi takımlarda kadroda olan biri.Bunun hoca versiyonu benitez.O adam tamam şl aldı ama öyle aşırı başarılı bir hoca olmamasına rağmen hep çok iyi takımları çalıştırdı.Asensio ve felix ikisinide istememAsensionun maaşı çok yüksek,sampiyonlar ligi şartı da koyabilir.bize gelsin kiralık olacaksa.fb için zor transfer
Menajer önerisi klasik.aston villada iyi sezon gecirdi üstelikAsensio arabistanda degil nasil gelsin
Sevgili Furkan yorumların çok güzel,bir de :Perri için utd lyon maçı ve kurtarışlarının olduğu bir video izledim. Bize kesinlikle uymaz taraftar beğenmez. Nedenleri:
- aşırı çizgi kalecisi
- bayağı ağır, refleksler 39 yaşındaki muslera seviyesinde.
+ kaleyi kaplıyor
+ tek hamleli pozisyonlarda iyi
?pozisyon alması orta-iyi
?oyun kurulumu pek iyi değil
Musleradan sonra baya sönük kalır perri, kaleci dediğinin maç içinde ateşleyecek kurtalışları filanda olması lazım, perri çok düz gözüktü gözüme.
Haklı olabilirsin ama ben agustos sonu falan düşeceğini ongoruyorum bu tarz isimlerin kulüp bulamazsaasensio felixin yaşlı hali gibi.Hiçbir yerde dikiş tutturamayan bir türlü beklenen patlamayı yapamasına rağmen iyi takımlarda kadroda olan biri.Bunun hoca versiyonu benitez.O adam tamam şl aldı ama öyle aşırı başarılı bir hoca olmamasına rağmen hep çok iyi takımları çalıştırdı.Asensio ve felix ikisinide istemem
Yillik 22 milyon maliyetle John Duran'i Arabistan'dan kiralik ve opsiyonsuz indirmek hicbir sekilde transfer basarisi degildir.
![]()
ck ne demekBol bol mesaj yazında bu ck gibi nöbeti bitirelim
calvin klein.ck ne demek
Bunu Lautaro'ya söylediğini - "ben kulübümden tarafayım ve buradayım şeklinde" yorumluyorum
Nobetteki Uçmaların şahane yavÜstüne Ahmetcan Kaplan / Ozan Kabak ikisinden biride gelecek diye düşünüyorum![]()

Gelmesi olasi gibi görünüyorAlalım hakomuzu cimboma
gittiği her takımda katkı verdi mi verdi .Bizene sorunlu ayrılmasından.Adam Galatasaraya geliyor Galatasaraylı adam afedersinde milanmış intermiş hamburgmuş bananeYalniz bu Hakan takimlarindan hep sorunlu sekilde ayriliyor
Hamburg‘dayken rapor alip antrenmnalara cikmamisti Leverkusen‘e gitmek icin
Milan‘dan zaten ezeli rakibe gitti ve orda nefret edilen adam oldu
Bir tek Leverkusen‘den normal sekilde ayrildi sanirim
Simdi de Inter‘den sorunlu bir sekilde ayrilacak. Orda okadar iyi zaman gecirmesine ve okadar sevilmesine ragmen gittikten sonra kötü hatirlanacak orda.
Simdi bile taraftar defol git, Lautaro‘nun yanindayiz tarzinda mesajlar yagdiriyor
Kendine iyilik etmiyor Hakan.
Buarada bu kadar , oda istiyor bizim taraftarda istiyor da,sakatlık durumu nedir??? Kimse sakatlığını konuşmuyor.Gelip hemen oynayabilecek düzeydemi şuanda??Yalniz bu Hakan takimlarindan hep sorunlu sekilde ayriliyor
Hamburg‘dayken rapor alip antrenmnalara cikmamisti Leverkusen‘e gitmek icin
Milan‘dan zaten ezeli rakibe gitti ve orda nefret edilen adam oldu
Bir tek Leverkusen‘den normal sekilde ayrildi sanirim
Simdi de Inter‘den sorunlu bir sekilde ayrilacak. Orda okadar iyi zaman gecirmesine ve okadar sevilmesine ragmen gittikten sonra kötü hatirlanacak orda.
Simdi bile taraftar defol git, Lautaro‘nun yanindayiz tarzinda mesajlar yagdiriyor
Kendine iyilik etmiyor Hakan.
Yok la olacak şeyler artık doğal karşılamamız lazım.Nobetteki Uçmaların şahane yav![]()