- 22 Ağustos 2010
- 32.880
- 37.708
- 3.033
asensio - fb işini sevmedim.
fb arabistan'dan devam etsin.
umarım olmaz o iş.
umarım olmaz o iş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biraz geriden geliyorum ama tam isabet olmus. Hem Duran, hem Talisca çok benciller. Tadic ve Dzeko kafalariyla oynayip, takimini düsünürken bunlar egocular. Bence pek level up olmadi, aksineFb duran işi hiç korkutmuyor
Saçma sapan kendine oynayan bi herif daha aldılar ara sıra güzel gol atar da o kadar
50 yaşındaki ceko kadar bile katkısı olacağını sanmam
yaptigi aciklama gelecek gibi durmuyor. Daha cok takimin yanindayim burada olmaktan mutluyum demek istemis.Nobetteki Uçmaların şahane yav
Gelmesi olasi gibi görünüyor
asensio - fb işini sevmedim.
umarım olmaz o iş.
İlgilenmesin mi adamlar,herkesle görüşüyorlar ,onla da görüşüyorlar.asensio - fb işini sevmedim.
umarım olmaz o iş.
Cago bago meyvasuyu konsantresi isimli kardes kapat çeneni

Zamani gelir bize de ayni kallesligi yapargittiği her takımda katkı verdi mi verdi .Bizene sorunlu ayrılmasından.Adam Galatasaraya geliyor Galatasaraylı adam afedersinde milanmış intermiş hamburgmuş banane
1 aydır yazıyorlar hakan ilkay falan süpriz falan olmadı yaniHakan calhanoglu sürpriz ve şaşırtıcı oldu sizin icin di mi?
He işte daha çok sürpriz olacak daha önce dediğim gibi
Ama hakanda 2-3 güne bence teklif veririz diyorum ben
250 tl sağlik bakanlığına ücret yatırması lazım paraya kıyarsa haber versin "durum bildirir tek hekim raporu" bendenHakanin doktordan rapor alma hareketi gelmeli artik. Bonservis belki öyle düsebilir
Hakanın çıkışı surpriz ama,hakan rest çekmese nasıl olacak abi1 aydır yazıyorlar hakan ilkay falan süpriz falan olmadı yani
Olacak gibi. Duran-Asensio iyi ön hat kuruyorlar. Biz daha bekleyelim, yangın tayfa nerede yaw yok kimse tek kaldımasensio - fb işini sevmedim.
umarım olmaz o iş.

3 senelik sözleşme imzalasan 34 yaşında freeden gider gitsin sakıncası yok benceZamani gelir bize de ayni kallesligi yapar
Kanmayin bunlarin cocukluktan beri GSliyim sözlerine
Cok GSliyse zamaninda yabanci kanala GS‘ye gitmeyi düsünebiliyormusun sorusuna hayir oraya gitmem diye cevap vermeyecekti
Cok GSliyse Instagram‘dan feneri takip etmezdi
Topculuguna lafim yok ama karakter konusunda süphelerim var kendisiyle ilgili