Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakan Çalhanoğlu, Galatasaray'a gitmek istiyor, ancak Türk kulübü şu anda Inter için 15 milyon eurodan fazlasını veremiyor. Inter ise 40 milyon euroya yakın bir bonservis talep ediyor. Son saatlerde Manchester United ve Fulham, Çalhanoğlu'nun menajerleriyle temasa geçti; daha önce Suudi Arabistan'dan da bazı yoklamalar olmuştu. (DAZN)
osimhenede 50+ mi,lyon euro demişti bu site pek güvenmiyorum bu siteyeHakan Çalhanoğlu, Galatasaray'a gitmek istiyor, ancak Türk kulübü şu anda Inter için 15 milyon eurodan fazlasını veremiyor. Inter ise 40 milyon euroya yakın bir bonservis talep ediyor. Son saatlerde Manchester United ve Fulham, Çalhanoğlu'nun menajerleriyle temasa geçti; daha önce Suudi Arabistan'dan da bazı yoklamalar olmuştu. (DAZN)
lan ben bunu şey sanıyordum
lan ben bunu şey sanıyordum
HakanÇ yi istiyormusun dostumkalbin fesat sanman normal
deli gibiHakanÇ yi istiyormusun dostum
Melike hanımın onunla Bestie olduğunu bilmemen üzdülaaaaaaan
melikem yağız denen puştun kanalında yayına mı çıkıyor
burayı doldurmaya devam ediyoruz. Sane de bu kaşar oyuncu tanımına uyuyor + henüz 29.Bu Durancan, ona yakın dönemde ödenen bonservis sebebiyle yüksek seviye gibi anlatılan bir adam şu an. Daha bir şey göstermedi kariyerinde. Fener gibi dağınık bir yapıda 9 ay boyunca maça çıkıp istikrarlı performans verebileceğini sanmıyorum. Öyle bir tecrübesi yok.
Uzun bir sezonu hep en üst seviyede oynamak baya zor bir şey. Muslera, Davinson, Torreira, Mertens, Icardi, Osimhen gibi yabancı oyuncular bu konuda oldukça kaşarlaşmış topçular. Sadece yetenekleriyle değil kafa olarak da buraları istikrarlı oynamayı iyi bildikleri için sürekli şampiyon oluyoruz biz.
22 yaşında über yetenekleri olmayan, astonda genelde yedek kalan, parayı görünce suudlara balıklama atlayan bi bebenin tutma şansı yok. fb işi de sadece para odaklıBu Durancan, ona yakın dönemde ödenen bonservis sebebiyle yüksek seviye gibi anlatılan bir adam şu an. Daha bir şey göstermedi kariyerinde. Fener gibi dağınık bir yapıda 9 ay boyunca maça çıkıp istikrarlı performans verebileceğini sanmıyorum. Öyle bir tecrübesi yok.
Uzun bir sezonu hep en üst seviyede oynamak baya zor bir şey. Muslera, Davinson, Torreira, Mertens, Icardi, Osimhen gibi yabancı oyuncular bu konuda oldukça kaşarlaşmış topçular. Sadece yetenekleriyle değil kafa olarak da buraları istikrarlı oynamayı iyi bildikleri için sürekli şampiyon oluyoruz biz.
Anguissa tr de bizden baskasina gelmemeli bu arada hele ki fener alirsa baya bozulurum iyi herifburayı doldurmaya devam ediyoruz. Sane de bu kaşar oyuncu tanımına uyuyor + henüz 29.
ismi geçenler, İlkay, Hakan, Anguissa gibi adamlar da bu profildeler.
+ Fener bu profil 2 oyuncusuyla da yolları ayırdı. tadic ve dzeko