Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Duyumu sadece sabitzer ve ramosda almıştım bu arada

Geçen sene rabiot da gelmek üzereydi gerçekten

Donnaruma
Hakimi Marquinhos Pacho Nuno
Neves Vitinha Ruiz
Doue Dembele Kvara

Sane = Doue
BAY = Kvara
Sallai = Hakimi 😁( kahkaha atanı şişlerim)
Davinson = Marquinhos
Eren + Jacobs = Nuno
Bize lazım olan ortadaki 3lü. Bence 3'ü de aynı anda 6 - 8 - 10 oynuyorlar gibi.
Lemina = Neves desek Neves'teki soğukkanlılık onda yok + bence dayanıklılık da yok. En kötü ikamesi de çok iyi olmalı yani Torreira
Sara = Ruiz desek aslında çok benzerler ama Sara'da beklediğimiz şut yok ve daha kolay top kaybediyor
Hakan = Vitinha desek bir kere onun kadar koşamaz ama en azından tembellik yapmaz ve elinden geldiğince koşar, şutu da var oyun görüşü de var.

Bizdeki 3lü onlar kadar iyi olmayabilir ama
Lemina
Torreira
Anguissa
Hakan
Sara
Böyle bir rotasyonla orta saha rotasyonu 90 dakika boyunca press ile oyunu domine edebilir.
Hatta Osimhen olmazsa biz de sahte 9 ile oynayabiliriz ama Kim oynar bilmiyorum.
Tabi kaleci ve sol stoper de lazım. Sallai yerine de keşke hücumu iyi olan Assignon olsaydı. Gerçi Sallai de onun gibi sağ kanat idi.

Petroviç
Sallai Davinson Lucumi Eren
Lemina Anguissa Hakan
Sane Xxx BAY
👇
Mitautadze

Torreira ve Sara yedek. Xxx olan yere Mitautadze nasıl olur? Bize lazım olan press oyununu gevşetmeden 17 18 kişilik kadro.

Taffarell onay vermiş doğru ise :Luca Perri için nasıl bir kaleci ??Bize uyarmı ??
Herşey bir tarafa elle oyun kurmasına bayıldım.Hiç bilmediğimiz ,Muslera'da belkide tek eksik olan husus oyun kurmak.Muslera'nın kulakları çınlasın.:)

Valla bana çok güven vermedi bu adam ne yalan söyleyeyim

Duran transferi ile birlikte normal transfer sezonuna girdik gibi. Normale döndü işler.

Petrovic lunin ve ter stegen bence ilk 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt