Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.086
- 36.587
- 3.798
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Napoli mecbur seve seve satacak. 1 yıl daha bize veya başkasına kiralamazlar elden çıkarmak isteyeceklerdir.Kendi elinde değil. Boşta olsa veya serbest kalma maddesi olsa bence de Juve yapardı
Oshimene 75M Euro yıllık 21 M Euro verme işi tüm taraftarlarda ,çok rahat bir kulübüz psikolojisi oluşturdu.O kadar rahatladıki taraftar İnter al sana 30M ver Hakanı modundalar.Yarın maaşları ödenmiyor haberi çıkarsa takke düşer kel görünür.Deniz, birsey soracagim. Hic piyasadan haberin var mi yoksa oylesine mi yaziyorsun? Max 5 maas yazmissin kariyerinde bir basarisi olmayan oyuncuya. 5 milyon TL mi yoksa? Kime max 5 verelim? Promise David icin dediysen verecegin 1.5 milyon euro olur en fazla.
Iyice Al Hilal'e cevirdiniz kulubu yakinda ya Habibi falan yazariz forumda.
Calhanoglu topu sagdan alip sola verecek. 3 ay sonra yerden yere vuracaksin.çalhan ve sara gibi iki oyuncu, topu sane'nin ağzının içine atıp bir maçta 3 kere falan kaleci ile karşı karşıya bırakır.
Adl ne akilca kararlar alan bir adam nede paraci bir adam değil ne mecburiyeti var anlamadim yani bu durumdaNapoli mecbur seve seve satacak. 1 yıl daha bize veya başkasına kiralamazlar elden çıkarmak isteyeceklerdir.
Genel olarak dedim ben verelim demedim. Adminim bu aralar çok sinirlisin sana yeşil çay ismarlamak isterimHe asgari ucret 5 milyon mus, iyice kafalar gidik bu aralar ha bakiyorum da Al Nassr ya da Al Hilal forumundayiz galiba. Kim aliyor bizden 5+ milyon maasi?
Perri iyi kaleci ama çizgi kalecisi bence bir Pertrovic potansiyelinde bir kaleci değil.
Yunus bile 2.5 aliyor niye diyorsun ihtiyar cuestanin 1.5 aldigi noktada yunus kac alacakti soylermisinGenel olarak dedim ben verelim demedim. Adminim bu aralar çok sinirlisin sana yeşil çay ismarlamak isterim
Cok sicak, suan 35 dereceGenel olarak dedim ben verelim demedim. Adminim bu aralar çok sinirlisin sana yeşil çay ismarlamak isterim
eyupspor ile anlasip ard arda 60 ve 80m teklif edelim menajer parasini yari yariya kirisalimViktor Gyökeres'in resmi serbest kalma bedeli 100 milyon € ama bugün itibarıyla bir kulüp 60 milyon € teklif edip reddedilirse oyuncunun menajerine teklif edilen miktarın %10'u tazmin edilecek.
A BOLA
Düşün cuesta bile 1.5 alıyor ben asgari ücret vermem buna akbilde yok yuruyerek gelsin idmanaYunus bile 2.5 aliyor niye diyorsun ihtiyar cuestanin 1.5 aldigi noktada yunus kac alacakti soylermisin
İstanbul şu an serinledi. En azindan Maltepe tarafiCok sicak, suan 35 derece