Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Duran işi can sıkıcı değil el nesyri kazmasi bile 20 gol attığı yerde bu genco da en az o kadar atar normal sonuç ama Asensio oyun zekası Mertens gibi lige fazla gelip, kirabilir o daha can sıkıcı bir transfer olur ins gelmez bunlara

Mariano + Boey karışımı sağ bek var mıdır dunya üzerinde varsa biz alabilir miyiz acaba hayallerdeki bek diyeceğim de şu AZ travma yarattı bende adamların sağ beki Japondu galiba herhangi biri ile bile iyi futbol oynayabiliyorlardı

sağbeki bilmemde lodi solbek olarak tam marianon solağıydı al hilale gitmeden önce çok istiyordum
solbekden oyun kuruyordu çocuk

Fb 3-4-2-1 gibi oynayacak sanırım. x- Kyle Walker(Diego Carlos)- Skriniar(x)- Jayden- Oğuz(x)- Fred- Amrabat- Kostic- Asensio- Talisca- Duran gibi bir kadro yapacaklar herhalde.

sağbeki bilmemde lodi solbek olarak tam marianon solağıydı al hilale gitmeden önce çok istiyordum
solbekden oyun kuruyordu çocuk
O tarafta benim içimde ukde kalan Grimaldo oldu iyi kötü adı çıkmıştı bizimle Leverkusen almadan alabilseydik bir sürü boşa para harcamayıp, sportif fayda da almış olurduk beklenen her şeyi de yapmaya haiz bir profil fazlasıyla bu saçma paraları o dönem versek gelirdi bence vermeli miyiz başka bir konu da Türkiye de herkes gömü bulmuş gibi maşallah

İlkay ı istemiyoruz

dün karakullukcu ilkay hakkında gs haberi bile yapılmaması istemiyormuş zamanında

gelse gelirdi diyor

Marco Cancino:"Galatasaray, 27 yaşındaki Alexis Vega ile ciddi şekilde ilgileniyor. Okan Buruk, oyuncuyu 6 aydır takip ediyor."

Sıcak var deniliyor pek inandırıcı gelmedi

alper altunda var diyor ama klima altında oturuyor

avrupada ne kliması
daha klimalı ev görmedim

ama böyle giderse artıkn taktırmsk gerekecek

birde avrupanın sıcağı adana sıcağı gibi adamı boğuyor
geberiyoruz resmen

işden gelip havuza girdim gece 12 ye kadar çıkmayacağım havuzdan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt