Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Duran ve Asensio'nun katkısına bakar. Ben Duran'ın Dzeko gibi oyun içi katkısı vereceğini düşünmüyorum bakalım Asensio'da Tadic katkısı veremezse dediğin gibi olur.
Dostum asensio ve taliscaya adam kovalatamazsın, duranda dzekonun zekasının çeyreği yok, fred ve amrabat olmayacağını suratlarına fışkırta fışkırta kanıtladı, kostic 1 yaş daha yaşlandı tempo düşer

Bir şeyi anlamadım.
Sermaye arttırımında %80 BB borç ödemesi olacak dendi. O zaman 65 milyon civarı yapıyor. Hani bizim 30 civarı borç kalmıştı?

bizim seneye en önemli kozumuz morinyo eşşeği olur gibi
İcardi olur bence neden bilmiyorum ama İcardi'den bir last dance tadında bir performans bekliyorum. Krallığını ilan eder sonra biz sözleşme uzatma için uğraşırız ama çocukları sebebiyle Arjantin'e gider gibi hissiyatım var.

Türk milli takımını secen hakan varken gevur ilkayı istemiyoruz!

Gs takımının kaptanı Türk milli takım kaptanı Hakan calhanoglu olacaktır

Ne mutlu Türküm diyene!!

Duran ve Asensio'nun katkısına bakar. Ben Duran'ın Dzeko gibi oyun içi katkısı vereceğini düşünmüyorum bakalım Asensio'da Tadic katkısı veremezse dediğin gibi olur.
Dzeko ve Tadic yaşlılardı ama hem sahada teknik olarak hem de karakter olarak 2 senedir o takımı bu ikisi taşıyordu.

O kadroda kalite ve kariyer olarak tartışılmayacak sadece bu ikisi vardı.

Bunların yeri çok zor dolar, takımdan en son gönderilecekler bu adamlardı yaşlarına rağmen.

okan burukun en çok yakındığı iş

maç izlemek

daha bir röportajı yok ki maç izlemekden yskınmasın

zaten severek yapsa avrupada rezil etmezdi

Asensio mertens kadar fark yaratabilecek kaliteye sahip bir adam değil. Max 2 sene önceki irfan can katkısı verebilir belki. Reali psgyi gördüm gideyim de Türkiyede takılayım modunda geliyodur iş yapacağını zannetmiyorum.

Menajeri zaten bugunden itibaren kulube teklif getirir bir kac kulupten , 3 tane teklif getirse sirasiyla 60-65-70, cebine 19.5 milyon euro para koyar.
Yaz birmeden oyuncuyu alır heralde. Böyle bir dümene nasıl düşmüşler yav müthiş karlı iş. 3 milyonunu sadece resmi teklif toplamak için harcasa paraya bak. Vay arkadaş

Son zamanlarda Ahmetcan Kaplan dışında bir stoper ismi çıkmaması can sıkıcı

Davinson ve Apo dışında 3. bir güvenilir stoperimiz yok.

Buraya bu ikisine yakın kalitede Apo'yu da kesebilecek düzeyde biri şart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt