Sümer Muhsin
Parçalı Üye
- 4 Ağustos 2019
- 3.074
- 3.268
- 1.148
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle bi butce olsa dediklerini yapalim. Ama yok öyle bir butce. Kolpa sıkıyorlarOsimhen işi olmazsa Petrovic, baba sol stoper, Boey muadili sağ bek, sağlam bir ofansif orta saha ve İcardiye alternatif olacak atletik forvet isterim ben. O bütçeyi diğer mevkilere akıtsınlar yok öyle sponsor bahanesine sığınmak.
Anlattık bunu niye olmadığını kaç kere hemdeKaleciyi, sağbekini, stoperini, 10 numaranı al, Osimhen'i öyle bekle.
Bir adama bağlı kalmak bana doğru gelmiyorAnlattık bunu niye olmadığını kaç kere hemde
Buna TR’ye gelmek istemiyor, PL istiyor diyen muhabirler vardı
Devre arasında olmuştu oFenerin Coman'a teklif yapıp reddedildiğinin haberini neden girmiyorlar
bizim paramız yok mu osimhen zaten sponsorla gelcekKampa kalecisiz gidiliyor, sırada ne var
Fb skrinar alip üstüne asensioya teklif yaptıYönetim işi öğrendi, Saneyi alıp rahat rahat yatalım
Tek doğru Info yok gibigsmiz için kamp zaten bomboş bir süreçti bunu okan hocamız da fark etmiş olacak ki iptal etmişti yurt dışı kampını, öyle dümenden takılıcaktık kemerburgazda bu sene ama herhalde yine birileri para kazansın diye yurt dışından 3-5 günlük bişi icat edilmiş
Osimheni aldık mı sence tamam beyiDuran ile ilgili maddi bilgi giren yok bizim osimhende yazar dururlar