- 2 Temmuz 2011
- 137.614
- 58.639
- 5.488
Net 9 milyon aliyo.gecen sene bjk istedi kabul etmedi asensio10 değil de 8-9du ne, bizle ismi geçince onu duyup vazgeçmiştim.
PSG yüksek maaşla free aldığı topçuların alayını salmaya çalışıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Net 9 milyon aliyo.gecen sene bjk istedi kabul etmedi asensio10 değil de 8-9du ne, bizle ismi geçince onu duyup vazgeçmiştim.
Abi ya goy goy yapıyorlarKim diyor yav bunları?
net ücretini öğrendim 7.9 net maaş, 3.6 sadakat primi toplam 11.5 kazanıyormuş yanlış bilgi için özür10 değil de 8-9du ne, bizle ismi geçince onu duyup vazgeçmiştim.
Td iso yar td özat ne tatlı olurDevre arası Mourinho yerine işe başlar
Yav bi semih vardı ne oldu Enis savar haniAbi hapı yuttuk nöbet kilit lütfen herkes morfinlenmiş gibi ses çıkarmıyor, osimhen ağzımıza edecek
O kim dostum bana niye soruyorsunYav bi semih vardı ne oldu Enis savar hani
Sen forumda yasamiyo musunO kim dostum bana niye soruyorsun
Sen forumda yasamiyo musun
Talisca sağda solda konuşuyormuş ben 15 kazanıyorum 1 ay pazarlık yaptılar Duran'a 25 veriyorlar diye
kim demiş bunları yavSkriniar 7m maaşa düşecekken Duran'ın maaşını duyunca 10m'de diretmeye başlamış
David Arabistana gidecek gibi
Mikautze esasında zorlanmalı bu dönemJonathan David yalan yok içine sinmiyordu eğer Osimhen olmuyorsa Mikautadze'yi alır yoluma bakarım.
Ekim ortası kovulur futbol cahiliTudor aveli ekimde mi kasımda mı dehlenir acaba
Yalan haberdir büyük bir ihtimalleZaniolo yalvarıyormuş galatasarayda oynayım diye
okan buruk veto etmiş
Kulup 1850'de Istanbul'da "Ben Fiko" ismiyle kurulmus. Sonra sahibi gelen Portekizli tuccarlardan etkilenmis ve oraya tasinmis. Kulubun ismi de Benfica olmus. O gun bugundur orada mucadele ediyorlar. Galatasaray demis ki gel kardes, memleketine don, Super Lig'de yarisalim. Ama Benfica "Ben Fiko" olmam demis ve reddetmis. Sicak bakmiyorlarmis.Oyuncunun TRye gitmek istememesini anlarim da kulup ne alaka? Yazdiginizi da bir okuyun kardesim.