Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
fbli ve bjkli salakların mitolojik hikayeleri
metin diyadin mert hakan kadar topçuydu işte
zuahaha
metin diyadin mert hakan kadar topçuydu işte
zuahaha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangisini yav
Varmı güzle bir haber sayfalar baya akmış 243 deyim
uche sen allahın bir lütfusun klibinde prime ebru gündeşe bişeyler yapmışmıdır peki
Mertens ne ki ya bu herif uçurur biziHem Mertens'in boşluğunu doldurur hem lider olur hem de sola da alternatif olur müthiş oyuncu müthiş karakter
Abi saha içindeki rollenmede birçok yardımcı profili oynamaz mi senceTrossard'da lider özellikli vasıflar göremiyorum ben
Artik sahaya 18kisi cikacagizPartey, ilkay, hakan ve orkunu mu cekiyoruz. Kac os ile oynicaz.
Iyi oyuncu, faydalı da olurAbi saha içindeki rollenmede birçok yardımcı profili oynamaz mi sence
Prime dönemi konfeksiyonda çalıştığı zamanlardıuche sen allahın bir lütfusun klibinde prime ebru gündeşe bişeyler yapmışmıdır peki
Ligi direkt çözer benceIyi oyuncu, faydalı da olur
Bu kadar bekletmesine anlam veremiyorum. Gelse zaten belli ederdi.
Geçen senede yazdım ismi geçtiğinde araştırdım taraftarlarının öyle sanıldığı gibi 7-8 e gitsin düşüncesi yok 30 milyon civarı beklentileri var o adamda 2 sene önce falan atletico ve manu ilgilenmiş YouTube yorumlarında gördümokan buruk özellikle çok istemişti kendisini. bizim süper futbol ustası taraftarlar adamın ne olduğunu bile bilmiyordu. yöneticilerimiz almayı başaramadı.
bizim futbol profesörlerinden ise bir çıt bile yok. hepsi ölü taklidi yapıyor, "iyi oyuncuymuş" yazamıyorlar bile oyuncuyu hoca önerdiği için. çok komikler lan. :d
Sevgililerdi zaten,nostaljide takıldığım için biliyorumuche sen allahın bir lütfusun klibinde prime ebru gündeşe bişeyler yapmışmıdır peki
Fb ile adı geçen isimlerden en alınmasını istemediğim adam Evan Guessand. Alsınlar Asensio, Skriniar'ı falan da Guessand falan olmasın.10 değil de 8-9du ne, bizle ismi geçince onu duyup vazgeçmiştim.
PSG yüksek maaşla free aldığı topçuların alayını salmaya çalışıyor.