Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 17.910
- 20.564
- 2.663
Bizim klasmanın üstünde oyuncu AlperTrossard'da lider özellikli vasıflar göremiyorum ben
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim klasmanın üstünde oyuncu AlperTrossard'da lider özellikli vasıflar göremiyorum ben
Ernest Poku alkmarıb siyahi kanat forveti 2003lü düşünmeden çekerim maliyeti uygun sa bizim defansı elek ettiydiSane toplada delicik katabilecek bir herif.Bana kalsa bu 2003 zimbirtisina alirim boyle bir kanat daha ama bunlar almaz.
İlkay ve Partey gelirse kim sepetleniyor
O başka bir şeyBizim klasmanın üstünde oyuncu Alper
Daş daşşşEster Kim yaw
yasin yetermi bilmiyorum ama o klipten sonra ebru gundes ve uche beraberlerlerdi magazinde baya cikmistiuche sen allahın bir lütfusun klibinde prime ebru gündeşe bişeyler yapmışmıdır peki
O sponsor işi büyük ihtimal Turkcell idi ve patladıOsimhen sponsorla hallolcak bizden cikmiyo para
Yav öyle senin anlattığını gibi değil.Osimhen sponsorla hallolcak bizden cikmiyo para
Galatasarayli atilla saralla da takilmisyasin yetermi bilmiyorum ama o klipten sonra ebru gundes ve uche beraberlerlerdi magazinde baya cikmisti![]()
Torreira Lemina Sara Zambo Hakan İlkay
GS yüzyılına yakışan bi OS rotasyonu