- 27 Ocak 2010
- 139.176
- 105.457
- 5.648
net
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan hocadan fazla yener ince ugrasir.Bu nevzat comani bayadir ufuryo var biseyler
Dolunay var dolunay!! Nasıl netlik kazanmasın.ben horary actim gördüm herseyiiçimden bir his bugün yarın osimhen işinin netlik kazanacağını söylüyor
iyi yönde bir hissiyatım var bu konuda
Dolunay var dolunay!! Nasıl netlik kazanmasın.ben horary actim gördüm herseyi
Ayrica jardel ve bruma gibi birine para gömeceğiz
Motz olurÖlümsüz bir nöbet daha
H. Motz ve Zeytin şart
Hisler bence de daha mühim astroloji zirvalik inan banabenim hislerim> astroloji
Bu arada çalım ve birebirde saneden çok daha etkili dans ettirir rakip bekleri çok sakatlanıyor tek sorunu o yoksa çok farklı seviyelere çıkabilecek bir adamdıBu nevzat comani bayadir ufuryo var biseyler
İçindeki hisleri öpeyim abi inşallahiçimden bir his bugün yarın osimhen işinin netlik kazanacağını söylüyor
iyi yönde bir hissiyatım var bu konuda
Motz olur
Zeytin olmaz.sürekli son dk fb haberi girer
Aynen.alman basini ter stegen ikna olsun diye ilgilendigimiz iki oyuncudan söz etti.biri coman olabilirBu arada çalım ve birebirde saneden çok daha etkili dans ettirir rakip bekleri çok sakatlanıyor tek sorunu o yoksa çok farklı seviyelere çıkabilecek bir adamdı
Haluklarda yok haklısın.ölü gelin gibi takılır nöbetteGirsin yaw Lokomotif görevi görüyor herif
Eğer bütçe osimhen'e saklanıyor haberleri doğru ise niye osimheni almak zorundayız kardeşim biz ? Hayır osimhen ile avrupa da farklı olan ne yapabildin gittin 19 yaşındaki çocuklara elendin superman mı bu adam ne yapacak seneye yine aynı senaryo yaşanacak. Super lig şampiyonluğu ise e zaten icardi ile de oluyordun niye yani sebeb ne ? götümüzde don yok 70 milyona adam kovalıyoruz şaka mı bu.
Net isterim 10 numara ve kanatlarımız dehşet olur Buda sanr gibi ofansif bölgenin her yerinde oynuyorAynen.alman basini ter stegen ikna olsun diye ilgilendigimiz iki oyuncudan söz etti.biri coman olabilir