Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 17.910
- 20.564
- 2.663
Şifreyi unutmuştur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim de hissim Al-Hilal ile anlaşacağı yönünde. 50m teklifini duyduktan sonra umudum kırıldı.içimden bir his bugün yarın osimhen işinin netlik kazanacağını söylüyor
iyi yönde bir hissiyatım var bu konuda
2 senedir bir çok kulübün forumunda yazıyorum ben zaten.
Onun hertarafı gündem olsa nolurİsmail kartal ayrılmış
İyi oldu morinyonun tökezlediği her hafta ismail kartal gündemi olacak
Benim de hissim Al-Hilal ile anlaşacağı yönünde. 50m teklifini duyduktan sonra umudum kırıldı.
takribi bir kaç saat evvel geçen sezon başı hazırlık kampında düsseldorf denen 2.lig alman takımından 5 yiyişimizi yad ettik masoncum bir değerlendirme alabilir miyiz o takım bu sene anca 6.olabilmiş 2.ligde bu aradatorreira
sara
kerem d
berkan
efe
ile sezona başlayan müthiş tdmiz
geçen yaz bas bas bağırdık ya
sonra niye okanı eleştiriyorsun
az bile yapıyoruz az
ilker sağolsun hatırladıkca kafayı yiyorum
Bu üçlüden sadece comanı isterim goretzka eskisi gibi değil çok salmış durumda coman sakatlanmazsa lige tecaviz edebilecek bir ikili olur saneyleComan Gnabry Goretzka bunlar TR'ye düşebilecek herifler duruma göre değerlendirilmeli
berkan stoper efe sagbekti sanki o maç mi aceptakribi bir kaç saat evvel geçen sezon başı hazırlık kampında düsseldorf denen 2.lig alman takımından 5 yiyişimizi yad ettik masoncum bir değerlendirme alabilir miyiz o takım bu sene anca 6.olabilmiş 2.ligde bu arada
Sanırım teklifi yeni arttırmışlar. Şu turnuva bitince son bir deneme yaparlar. İnzaghi kafayı Osi'ye takmış gibi görünüyor.gitse giderdi çokdan
Buna çok tutuluyorum ya kanat oyuncusundan rakip oyuncuyu tutmasını bekleyen tek takımız sanırım takımın beki stoperi tutamıyor sa kanat taki adam ne yapsınYunusu rafa silvayi tutmuyor diye linç ettiniz! Hepsi o nelson ve apo yüzünden
berkanı her maç sol stoper oynattı zaten neredeyse herifin en kötü olayı savunmada ki sakarlığı ısrarla ya sol bek ya stoper oynattı çocuk orta sahada hücuma yönelik oynadığı her maç katkı vermesine rağmen hem deberkan stoper efe sagbekti sanki o maç mi acep
Hatta eskiden bir haber okumuştum. Daha 30m falan teklif ettiklerinde Osi 50m civarı istemiş vs gibilerinden. Anladığım kadarıyla adamlar Osi'nin isteğine boyun eğmiş. Umarım teklifi kabul etmez de gelir. Duran'ın 25m'a mal olduğu bir piyasada Osimhen artık mantıksız gelmiyor. Kime gitsek en az 30-40 isteyecekler.gitse giderdi çokdan