Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o kadar çok isim zikrediliyor ki, bu heriflerin hepsi alınsa 2 tane 11 kurulur. gidecek isim yok çünkü

Simdi olaya gercekci bakarsak, Osimhen transferi mali acidan cok cok yuksek rakamlar bizim icin. Yani bir futbolcuya hem o kadar maas hem o kadar bonservis, bunlari daha dune kadar konussaydik herkes absurt olarak nitelendirirdi.

Ama rakiplerin bonkorce para harcadigini gorunce, aslinda gozdagi vermek icinde bu transferi bitirmemiz lazim gibi bence.. Tabi hersey Osimhen'in keyfine bagli, aklindan ne geciyor onu kestirmek guc.
ağustos sonuna kadar hayalindeki teklifi göremezse bize geleceği kesin gibi admirim premier lig aşkıyla yanıp tutuşuyor heralde

ağustos sonuna kadar hayalindeki teklifi göremezse bize geleceği kesin gibi admirim premier lig aşkıyla yanıp tutuşuyor heralde
Bizim agustos ayinin sonuna kadar bekleyecegimiz ihtimal cok dusuk, cunku butceyi cok etkiliyor. 2 haftaya karari net ortaya koyamazsa bizim bu Temmuz ayinda bir santrafor cekmemiz sart. Tabi Morata gitmezse o zaman farkli olur.

nelsonu 3-4 m a satacagima takimda tutarim konusur adam gibi rol almasini saglardim. mis gibi stoperi kaybettik okan'in inadindan
hocanın ne inadı var yaw herif karı gibi triplere giriyor

önceki sezon iyi oynarken davinson yedek bekledi koca 2. devre bunun kadar sorun çıkarmadı

nelssonu çok sevmeme rağmen olayın buralara gelmesinin tek sebebi kendisi

gidicem gidicem diye tutturdu romada ne kadar oynadı 100 dk mı

Sanırım yıllardır yazıyorum, 23 yaş kuralı da gelmişken eminim 3-4 yıl sonra burada deli gibi istenecek topçular şu an büyük takımların alt yapısından boşa düşüp, Avrupa'nın kalbur üstü takımlarında piyasa yapacak ve biz peşinden koşacağız al abi artık 1-2 tane Manu, Juve, Chelsea filan piyasada bir sürü topçu var böyle...

10 milyon maaş vermediğimiz ve isimsiz topçu alınca taşa mı tutulacağını düşünüyor bu adamlar anlamıyorum abi her yere süper star veya bilindik adam alma sevdası ne zaman bitecek? İkna edememe işi de hikaye gidip oranın en gözde topçusunu almak zorunda değilsin ama Jacobs seviyesi bir topçu çıkacak 2-3 tane adam yok mu şimdi baksan bulamaz mısın ben inanmıyorum sırf para dönmüyor diye buralarda bakılmıyor başka açıklaması yok.

Osimhen’i beklemek yerine, onun tarzında bir oyuncuyu arar ve bulurdum. Heybetli fiziği, güçlü yapısı, yeterli bir tekniğe sahip olsun, ligde rahatlıkla iş yapardı. Ancak Şampiyonlar Ligi’nde daha yüksek bir hedef varsa, doğal olarak daha iyisini aramak zorundasın. Çünkü o seviyede sadece fizik değil, teknik, oyun zekası ve çok yönlülük de belirleyici oluyor. Güçlü bir oyuncu ligde fark yaratır, ama Şampiyonlar Ligi’nde mac kazanmak istiyorsan; sadece kuvvet değil, aynı zamanda oyun içi beceri ve pozisyon alma yeteneğiyle desteklenen, çok daha komple bir oyuncuya ihtiyaç var.

osimhen'e 75 vermek isteyen olsa çoktan verip alırdı napoli mecburen düşürecek fiyatı 55 60 bantlarına bu sene satamazlarsa seneye boşa çıkıyor sanırım

Kaleci işini bir an önce çözmemiz gerekiyor.

Şu an bariz şekilde güç kaybetmiş olarak giriyoruz Muslera (hem saha içi hem saha dışı), Osimhen ve Mertens (saha dışı sinerjisi) katkısını kaybettiğimiz için.

Takıma ekmek gibi su ve çimento olacak 1-2 isim ve muhakkak üst düzey isimler lazım.

Muslera -> Martinez, Petrovic, Ter Stegen'den biri (En geç: 10 Temmuz)
Osimhen'in kesin transferi (En geç: 15 Temmuz)

Transferlerini yapıp

Mertens yerine öne bir joker isim ve stoper ile sağ beke takviye şart (iki yıldır Avrupa'dan eleten bölge)

Aciliyeti olanlar ise bunlar. Rakipler de güçleniyor. Burası yan gelip yatma yeri değil. 3 şampiyonluk ile gevşeyemez kimse hocasından, yönetimine oradan futbolcusuna. İlk sezon gibi hatta daha büyük istekle savaşmak zorundasınız.

Bu kadro sadece lig için de kurulmamışken hele Avrupa'da da turlar geçilecek oyun ve kadro planı en geç 15-20 gün içinde oluşturulmalı.

Osimhen’i beklemek yerine, onun tarzında bir oyuncuyu arar ve bulurdum. Heybetli fiziği, güçlü yapısı, yeterli bir tekniğe sahip olsun, ligde rahatlıkla iş yapardı. Ancak Şampiyonlar Ligi’nde daha yüksek bir hedef varsa, doğal olarak daha iyisini aramak zorundasın. Çünkü o seviyede sadece fizik değil, teknik, oyun zekası ve çok yönlülük de belirleyici oluyor. Güçlü bir oyuncu ligde fark yaratır, ama Şampiyonlar Ligi’nde mac kazanmak istiyorsan; sadece kuvvet değil, aynı zamanda oyun içi beceri ve pozisyon alma yeteneğiyle desteklenen, çok daha komple bir oyuncuya ihtiyaç var.
Şampiyonlar ligi ve hatta Avrupa için okumayı hala oyuncu üzerinden yaparsak, arpa boyu yol gidemeyiz anlattığın özellikleri geç, Messi ve Ronaldo getir yine oyuncu tartışılır, asıl olan bir oyun planına sahip olman, rakibe göre aksiyon alabilmen istediğin kadar oyuncun olsun. Kiev, Riga, Ajax, Az vs hangisinden kadromuz kötüydü veya bireysel olarak baksak kaç tane oyuncunun yer değişmesini isterdik? Sonuçlar ortada, süper kahraman aramak yerine vasat isimleri bile süper gösterebilecek oyuna ihtiyacımız var.

Şampiyonlar ligi ve hatta Avrupa için okumayı hala oyuncu üzerinden yaparsak, arpa boyu yol gidemeyiz anlattığın özellikleri geç, Messi ve Ronaldo getir yine oyuncu tartışılır, asıl olan bir oyun planına sahip olman, rakibe göre aksiyon alabilmen istediğin kadar oyuncun olsun. Kiev, Riga, Ajax, Az vs hangisinden kadromuz kötüydü veya bireysel olarak baksak kaç tane oyuncunun yer değişmesini isterdik? Sonuçlar ortada, süper kahraman aramak yerine vasat isimleri bile süper gösterebilecek oyuna ihtiyacımız var.
Lig icin yeterli dedim Avrupa icin faha farkli bir oyuncu gerek. Zaten OSI gelse bile suanki oyunla CL de tabiki hic bir halt yiyemeyiz.

Zaniolo
Nelsson
Cuesta
Köhn
Kutucu
Jelert
Frankowski

bu 7 oyuncudan iyi para toplayıp gelen para ile stoper sağ bek ve kaleciyi bunlardan gelecek paralarla çözmek lazım, işte o zaman elimiz kuvvetlenir
Cogunun maasini ödeyerek sacma sapan satin alma opsiyonlu kiralariz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt