Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

allahına kurban.webp

Yine yeniden aynı hikaye

4.sezona gireceğiz, Muslera bir önceki sezonun sonunda rica minnet kalmaya ikna edilmiş.

Üzerinden 1 sene geçmiş ve son 1 şampiyonluk kazanılmış ama Muslera başka takıma imza attıktan sonra bile yerine adam alamadılar daha.

Kaleci aranıyor diye bu Perri'yi kim ortaya attı acaba? Lyon küme düşürülecek safsatasından sonra o takımdan herkesi yazmaya başladılar, bi de Sara ile fotoğraf çekinmiş artı brezilyalı. 27 yaşında 3 küsür milyona almışlar, 15 istiyorlarmış. İzleyen var mı, öne çıkan istatistiği var mı? Geciktiğin için herkes olur olmaz fiyatlar istiyor.

Petrovic liste başı diyorlardı. Sane'yi almış takım piyasadaki en iyi kaleciyi alabilmeli.

Felixle ilgilendiğimizi sanmıyorum fener teklif yapmış olabilir ama

Benim istegim 20 vereceğimiz 30 vereceğimiz oyuncuları daha önce ve daha ucuz bulacağımiz transferler umarım bu doğrultuda transferler olur . Her transfer 11 icin olmak zorunda değil. Osimhen gibi oyuncuları osimhen olmadan almak buna cesaret etmek yönetim veya hocanın aman koltuk gider mi dememesi icin de taraftara da bakis acisi olarak yapici elestiri olarak görevler düştüğünü düşünüyorum. Yedek orta saha yedek kanat yedek defansta 25 yas alti alırız umarım

Kaleci aranıyor diye bu Perri'yi kim ortaya attı acaba? Lyon küme düşürülecek safsatasından sonra o takımdan herkesi yazmaya başladılar, bi de Sara ile fotoğraf çekinmiş artı brezilyalı. 27 yaşında 3 küsür milyona almışlar, 15 istiyorlarmış. İzleyen var mı, öne çıkan istatistiği var mı? Geciktiğin için herkes olur olmaz fiyatlar istiyor.

Petrovic liste başı diyorlardı. Sane'yi almış takım piyasadaki en iyi kaleciyi alabilmeli.
Bunu 21 yaşında Taffarel önermişti bize bir kaç sene önce transfer etmete de çalıştık sonra başka kulüpler kaptı. Taffarel önermesi bir isim olduğu için hğrmet görüyor.

Yav dünya üzerinde oyuncularından kurtulmak isteyen tek takım biziz heralde hiç zorunlu olmayan opsiyonlu oyuncu alamıyoruz hadi eyvallah biz satarken niye opsiyonu rakibe bırakarak satıyoruz bu nasıl iş anlamadım

en iyisinin ondan bir kötüsü için bekletildiği bilgisi geldi

sabır arkadaşlar

Muslera, Mertens ve Osimhen ayrıldığına göre geçen sezona göre ilk 11'de 3 eksik var demektir. İlaveten tüm sağ bek oynayanları toplasan 1 kaliteli sağ bek etmiyor. Sağ bek oynayanlar diyorum çünki elimizde orjinal sağ bek diyebileceğimiz oyuncu yok.

Ayrıca Abdülkerim Bardakcı ile Şampiyonlar Ligi'nde olmaz. Sol stopere mutlaka Daosanchez13 ayarında yabancı bir stoper almamız şart.

Ligde kendimize kimseyi rakip görmeyip tamamen Avrupa odaklı ilerleyeceksek 5 tane baba transfer yapmamız lazım.

Takımdan ayrılması gereken en az 20 topçu var. Liste şuan 40 kişiyi geçmiş durumda.

Ivır zıvır Cuesta Franko gibi topçular alınacaksa hiç almasınlar.

Taraftarla iletişim kuracak idareci eksikliğimiz mevcut arada bir transferde durumumuz planımız budur diyecek adam olsa yöneten de rahat çalışır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt