Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir mevkiye iyi bir oyuncu aldın diye diğer mevkilere en iyisini alabilirsin diye bir korelasyon yok.

Gelmek isteyecek, şartar uygun olacak, bütçene uyacak ve önceliğin olacak ki olabilsin.

Gönül tabi ki en iyisini ister ama ismi geçenlerden en iyisinin Petrovic ya da bir başka biri olduğuna dair bir done de yok elimizde. Ölçülebilir bir şey değil.

İyi diye aldığın adam uyum gösteremez ve kötü de çıkabilir bizim için.

Zaha, Misimovic, Ziyech, Angelino, Ndombele vs kalitesiz futbolcu muydu? Ama takıma katkıları kısıtlı ve altında kaldı.

Her zaman en marka görünen de iyi olacak diye bir şey yok. Sana çok uygun görünen (yaş ve o an ki performans olarak) isim de patlayabilir.

Tete mesela bence yaş ve potansiyel olarak müthiş transferdi. Keza Alex Telles, Bruma vs. Kaçından verim alabildik üst düzey bizde oynarken.

O yüzden Perri gelir kötü oynayabilir ama Petrovic'de gelirse Livakovic'den beter olabilir. Kaldı ki Livakovic de istim üzerinde geldi Milli Takım'da.

O yüzden en doğru karar verilmeli. Mertens gibi, Muslera gibi, İcardi gibi, Torreira gibi, Podolski gibi , Sanchez gibi, Melo gibi saha içi de dışında da aidiyeti olan isimlere gidilmeli.

Galatasaray'ın son 3 senesinin özeti de kahramanı da

Torreira & Mertens'in Temmuz akşamı getiren uçak
ve
Bir Eylül başı akşamı İcardi'yi buraya getiren uçakta gizli.

Bu üçü olmasa şu an

Sanchez'den de
Osimhen'den de (1 sene de olsa ve devam etmesek de)
Sane'den de (inşallah iyi olur)

ve o şampiyonluklardan da bahsedemiyor olurduk.

Ama bu isimlere o isimler ayarında birilerini en az 2-3 ismi ekleyemezsek 4. şampiyonluk ve Avrupa'da başarı gelmez.

çare icardi’nin prime modu açması ilk geldiği zamanlarda ki gibi bir performans göstermesi. böyle bi sakatlıktan sonra ve özel hayatından ötürü imkansız görüyorum o durumu ama vaziyet bu. insallah sasırtır bizi, bizim yönetim saçmalayacak çünkü osimhen ağustosa kadar bunları bekletip bi yere gittiğinde

Vincent bayındır nerde şu an bilen var mı. Alt yapıya sag bek gelmişti halen bizde mi

Sen 1 senede bek bölgesinde 4 oyuncuya 32 milyon euro harcayıp ödemelerin çoğunu bu döneme sarkıtırsan tabi diğer bölgelere şöyle böyle diye zırvalarsın.

çare icardi’nin prime modu açması ilk geldiği zamanlarda ki gibi bir performans göstermesi. böyle bi sakatlıktan sonra ve özel hayatından ötürü imkansız görüyorum o durumu ama vaziyet bu. insallah sasırtır bizi, bizim yönetim saçmalayacak çünkü osimhen ağustosa kadar bunları bekletip bi yere gittiğinde
Beklemeyelim hocam tamam adam iyi ama bonservis ve maaş çok fazla olduğunda gerek de yok işimize bakalım. Ha bize uygun olacak şekilde ücret olur ya da kararını verir o zaman tabiki alınmasını herkes ister

Bizim muhabirler acinacak durumdalar

Patronlari bu duruma tepki gösteriyorlar mi acaba

Dis basin da birileri yazmadan herhangi bir transferden haberdar degil hic biri inanilir gibi degil

Muslera, Mertens ve Osimhen ayrıldığına göre geçen sezona göre ilk 11'de 3 eksik var demektir. İlaveten tüm sağ bek oynayanları toplasan 1 kaliteli sağ bek etmiyor. Sağ bek oynayanlar diyorum çünki elimizde orjinal sağ bek diyebileceğimiz oyuncu yok.

Ayrıca Abdülkerim Bardakcı ile Şampiyonlar Ligi'nde olmaz. Sol stopere mutlaka Daosanchez13 ayarında yabancı bir stoper almamız şart.

Ligde kendimize kimseyi rakip görmeyip tamamen Avrupa odaklı ilerleyeceksek 5 tane baba transfer yapmamız lazım.

Takımdan ayrılması gereken en az 20 topçu var. Liste şuan 40 kişiyi geçmiş durumda.

Ivır zıvır Cuesta Franko gibi topçular alınacaksa hiç almasınlar.
işin kötü yanı uefa kuralları gereği bir takım en fazla 6 oyuncu kiralık gönderebiliyor muş .

bi ton adam var kadroda gitmesi gereken , hangi birini kiralık göndercez valla içinden çıkılacak gibi değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt