Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rüyamda UÇAN SERAMİKLER vardı

Ve seramiklerin üstünde yapılacak her bir transferin ismi yazıyordu..

Öyle bir isim vardı ki hadi canım sende..! dedirtecek cinsten..
1751455391285.webp

Taffarel Liverpool'un kaleci antrenörü değil mi ya hala?

Biz hisse falan saymayacagiz ki bu nereden cikti. Biri bir sey uydurdu gene cikartmaya calisiyoruz. Spk bugün onaylasin pazartesi bedelli yaparız cumaya kadar olay biter para kasaya girer.
Pay ihraç edecek güzel rengim satım yapacak halka. Bu gelecek paranın da yüzde 80 ini bankalar birliği borcuna kullanacak. spk onayladı zaten sermaye artırımını.

Haluk Yürekli: "Florya Projesi'nde kazanan önümüzdeki hafta açıklanacak. Büyük ihtimalle ihale Nivak Holding'in olacak. 300 milyon dolar'lık bir operasyon, 50 milyon dolar nakit ön ödemeyle başlıyor." (343)

İnanılmaz ucuza gidiyor ihale

Pay ihraç edecek güzel rengim satım yapacak halka. Bu gelecek paranın da yüzde 80 nini bankalar birliği borcuna kullanacak. spk onayladı zaten sermaye artırımını.
Bir sey onaylanmadi rts. Borsayla ilgili bilgin yoksa zorlama bosver. Kulaktan duyma şeylerle kafan karışır.

Pay ihraç edecek güzel rengim satım yapacak halka. Bu gelecek paranın da yüzde 80 ini bankalar birliği borcuna kullanacak. spk onayladı zaten sermaye artırımını.
hisse satacak dendiği zaman karıştırılıyor, kulübün elindeki hisseler satılacak sanıyor millet

sermaye arttırımı yapın , floryayı 300e peşkeş çekin 50 nakit alın.Şöyle böyle gelir rekoru kırdık diyin ama bb'den çıkış yok , osi alırsak bons veremiyoruz muhabbetleri falan.Demekki para cebe gidiyor

Çoktan ihraç edilmiş olması gereken bir çıkarcı mankafaya yetki verirsen o da gelir floryayı böyle peşkeş çeker işte.

erden timur dışında güvenecek 1 tane adam yok koskoca kulüpte hepsi çıkarcı

Aklı başında olan adam bu ihaleyi iptal eder. Bunuda beceremediler felan demesinler diye eğer bu şartlara imza atacaklarsa dahada kötüye süreklerler klubü, inanılmaz beceriksiz bir yönetim yaa. Bu şartlara umarım kongre vs. felan bir durun bakalım der.

Dün Kobel dedik bugün Sommer dediler.
Barcola'yi getirmek için Krava mi yazmak lazım Doue mi?

Sommer'i çok severim ama aşırı gereksiz olur 37 yaşına girecek bir adama gitmek.

Muslera'nın ayrılığının aşağı yukarı belli olduğundan beri benim geçiş süreci için önerim City'den Stefan Ortega. 2+1 kontrat ver yeni kaleci bulana kadar. Oh mis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt