- 12 Haziran 2015
- 36.175
- 31.862
- 2.693
Rüyamda UÇAN SERAMİKLER vardı
Ve seramiklerin üstünde yapılacak her bir transferin ismi yazıyordu..
Öyle bir isim vardı ki hadi canım sende..! dedirtecek cinsten..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rüyamda UÇAN SERAMİKLER vardı
Ve seramiklerin üstünde yapılacak her bir transferin ismi yazıyordu..
Öyle bir isim vardı ki hadi canım sende..! dedirtecek cinsten..
Hemen şimdi Tafi
Pay ihraç edecek güzel rengim satım yapacak halka. Bu gelecek paranın da yüzde 80 ini bankalar birliği borcuna kullanacak. spk onayladı zaten sermaye artırımını.Biz hisse falan saymayacagiz ki bu nereden cikti. Biri bir sey uydurdu gene cikartmaya calisiyoruz. Spk bugün onaylasin pazartesi bedelli yaparız cumaya kadar olay biter para kasaya girer.
Sermaye artırımı henüz onaylanmadı.Pay ihraç edecek güzel rengim satım yapacak halka. Bu gelecek paranın da yüzde 80 ini bankalar birliği borcuna kullanacak. spk onayladı zaten sermaye artırımını.
Bir sey onaylanmadi rts. Borsayla ilgili bilgin yoksa zorlama bosver. Kulaktan duyma şeylerle kafan karışır.Pay ihraç edecek güzel rengim satım yapacak halka. Bu gelecek paranın da yüzde 80 nini bankalar birliği borcuna kullanacak. spk onayladı zaten sermaye artırımını.
hisse satacak dendiği zaman karıştırılıyor, kulübün elindeki hisseler satılacak sanıyor milletPay ihraç edecek güzel rengim satım yapacak halka. Bu gelecek paranın da yüzde 80 ini bankalar birliği borcuna kullanacak. spk onayladı zaten sermaye artırımını.
SPK gerekliliklerini yerine getirmeden kapa o açıklamayı yapamayacağın için kabul edildi sayıyorum.Sermaye artırımı henüz onaylanmadı.
Çok haklısın rengim 2 şirketi halka arz ettim ama sen çok daha iyi biliyorsundur.Bir sey onaylanmadi rts. Borsayla ilgili bilgin yoksa zorlama bosver. Kulaktan duyma şeylerle kafan karışır.
Helal olsun ne diyimÇok haklısın rengim 2 şirketi halka arz ettim ama sen çok daha iyi biliyorsundur.
#dursunparalarneredesermaye arttırımı yapın , floryayı 300e peşkeş çekin 50 nakit alın.Şöyle böyle gelir rekoru kırdık diyin ama bb'den çıkış yok , osi alırsak bons veremiyoruz muhabbetleri falan.Demekki para cebe gidiyor