Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Böyle yazıp yazıp siliyorum.. daha ağır yazmamak için

Okan 3 değil 30 şampiyon olsun balıyla pekmeziyle olacak her zaman..

Plan namına program namına hiçbirşey yok bu adamda

Kardeşim Muslera nın ayrılacağı 8 ay önce belliydi.. ne bekledin şimdiye kadar ?

Niye takip etmedin neden bi temsilci görevlendirip maç antrenman sosyal hayat karakter analizi yaptırmadın kalecinin..

Futbolcu bakmak analiz etmek gerine yaz geldi tatil deyip karı kız peşinde koşmuyorsa hiçbirşey bilmiyorum

Gardi ne koparırsa kabulumüz kafasında devam et okan efendi

Petrovic'i kamp öncesi bitirmenin maliyetinin €25m olacağını bir ay önce dediğimizde piyasadan haberiniz yok vs. deniyodu

Kulübe de neden €25m trink yatırıp bitirmediniz diyemem

Doğru fırsatları kollamak mantıklı. Bence opsiyonlu kiralık Ramsdale çok doğru ve odaklanılması gereken bir fırsattı. Osimhen için kurşunları saklamak mantıklı, zaten Osimhen'i alamadığımız senaryoda bile kaleciye €25m vermek bir nebze ürkünç bence

Mesela Svilar da çok iyi bir sezon geçirdi ve kağıt üstünde mükemmel transfer. Fakat onun maliyeti de €25m civarında olacaktır ki bence Petrovic'ten zor transfer, daha fazla talibi olur ayrılacağı durumda

@Serdar Ünsal Dayıma artık kendi isteğiyle dayım yerine kanks demek şu şekilde hissettiriyo bana yav :D
Resim

Koskoca camianın 1 tane adamakıllı duyumcusu gaztecisi, muhabiri olmaz mı yahu. Benim evdeki sultan papağanı bu çetinçalıdan daha düzgün konuşuyor, ve daha çok bilgi sahibi.

Ankete neden Nicolas Jackson yazıldı

İNANILMAZ bir transfer olurdu

1 aydır atanımız tutanımız yok 🥲

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt