Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hikmet Pınarbaş'ın Fenerbahçe kadro planlamasını attığı kesiti izledim. Büyük skandallar olmazsa yani Okan hocayı kovup Davinson ile Toreira vs. göndermezsek yine ağır favori oluruz.
çok garip bir takımlar öve öve bitiremedikleri livakovici , szymanskiyi göndermeye çalışıyolar şimdi teklif bile yokmuş bunlara
keza yine çok övdükleri osayi samueli alan yok bjk harici verende max 1.5 verir yıllık zaten
ama sorsan bunların hepsi öyle süper böyle sonik uçup kaçıyolar tüm topçuları

Torreira,Sara,Lemina orta sahası ile avrupada nereye kadar gitmeyi düşünüyorsunuz? Ligde sorun yaşamazsın fazlada, avrupada ne yapabilirsin bu orta sahayla. Üretemezsin kardeşim kabak gibi belli. Bu 3'lü ile geçen seneden farkın kalmaz fazla , 4 yemezsin 3 yersin belki. peki orta sahanda kim üretecek Lemina mı? Torreira mı? Sara mı? Bu orta saha yetersiz kalır asla olmaz en az 2 tane direk oynayabilecek futbolcu transfer edilmesi lazım eldekilerden farklı. Sadece ne İlkay nede Hakan yeter. Alabiliyorsan 2 sini birden, alamıyorsan aynı profilde farklı 2 oyuncu. Bu 3' lü ile fazla hayal kurmayın üzülürsünüz.

Oshimen böyle bir adam değil. Dediğin gibi olsa çoktan veda etmiş kulübe de olumsuz dönüş yapardı. Şimdiye kadar cevap vermediyse bu aklının derinliklerindeki Galatasaray fikrine işaret eder.
İnşallah öyle olur ama ben kendi adıma eminim gelmeyeceginden olumsuzluk yapmak için değil ama daha bu sürecin birde Napoli kısmı var.Hepsini topladigimda ben bu sonuca variyorum.

Durani fbye CAKTILAR! 🤣
Screenshot_20250703_213157_Candy Crush Saga.webp

Transfer dönemimde Bu forumun bukadar sessiz olduğunu hiç görmemiştim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt