Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.086
- 36.587
- 3.798
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kulüp kendi almayı taahhüt etmiş ama öyle bir durum olmaz diye umuyorum.Yatırımcıdan talep gelmezse noluyor?
Transfer dönemimde Bu forumun bukadar sessiz olduğunu hiç görmemiştim.
Hicbirseyden bukadar tiksinmedim firsat transferi lafindan tiksindigim kadar
Elinde olanlar kullanmazsa ilk önce belirli bir süre kullanılmayan paylar satışa çıkar o sürede de alınmayan paylar kulüp tarafından alınır ve kulübün payı artar. Bu güne kadar GS'de hep kullanıldı bu haklar.Yatırımcıdan talep gelmezse noluyor?
Son anda Liverpool girmiş diye goy goy var ama fener de zam yapmışBunlar duranı niye açıklamıyor
Görmeyesin diye mention da atmamıştım kanks yav
25ten 30a mi ciktilar acabaSon anda Liverpool girmiş diye goy goy var ama fener de zam yapmış
Normalde Bildirim gelemiyo diye ara sıra arama yerine kendi adımı yazıyom ama bu sefer denk geldi gördüm ben kanks yavGörmeyesin diye mention da atmamıştım kanks yav![]()
Inşallah25ten 30a mi ciktilar acaba![]()
Eskiden Nöbet bizden sorulurdu, çok aktif dim forumda. Sonra hayat, kız arkadaşı derken, biraz uzaklaştık forumdan maalesef. Ama gençlik aşkımı hiç bir zaman bırakmam. Return of the King vari geri döndükSen nerdeydin lan
Kadınlar Avrupa Futbol Şampiyonası
topic niye yok forumda?

@Mert S. Yüksel acabilir misin dostumKadınlar Avrupa Futbol Şampiyonası
topic niye yok forumda?
Cash 75'i Araplar bile vermez. Oyalama muhabbetine katılıyorum.Bizimkiler 62.5milyon euro teklif etmişler 3 taksitle adam tekte 75 istiyor nereye alıyorsun tamamen oyalama taktikleri.
tekkendeki dövüşçü mü bu heis