Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 14.883
- 15.582
- 2.323
Tamam reis acelen ne , gece bakarsın fotolara , gündüz vakti sen benide geçtinYarısmaya starti verdik reis katılım sağlayalım![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam reis acelen ne , gece bakarsın fotolara , gündüz vakti sen benide geçtinYarısmaya starti verdik reis katılım sağlayalım![]()
Hakan zaten gelecek.orkun imkansizhakan orkun
Fotolara bakmaya degil yav katılım olarak dedim fotolara bakmayacam ki topluyacağım sadeceTamam reis acelen ne , gece bakarsın fotolara , gündüz vakti sen benide geçtin![]()
Ne kadar iyi olsada jakobs gibi müzmin sakatGeçenler de Mehmet Özcan da Almanya dan kanat özellikli oyuncu felan demişti eğer Comani alacak olursak zaten farklı bir evreye geçmiş oluruz.
Agustos sonu kiralikRashford için de 40 istiyorlardı
Alımları son pazar 23:59 , konsepti belirle , ünlü olmayacak , yerli yabancı karışık, bikinili foto yasak ,Fotolara bakmaya degil yav katılım olarak dedim fotolara bakmayacam ki topluyacağım sadeceBizde moderatörlük seffaf olur Hile hurda ya hayir @Ata B. Oğuz
![]()
Sanmam. Aston Villa hatta West ham gibi takımlar ister gibiAgustos sonu kiralik![]()
Yok ben o topa girmeyeyim üstad. Kendi kurşunumla vurulmak istemem.5-6 tane öneri alalım heis o zmn
4-5 sezon da en az 27 maç oynamis müzmin sakat olduğunu düşünmüyorum geçen sezon 44 maça çıkmış.Ne kadar iyi olsada jakobs gibi müzmin sakat