Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Temmuz ayında kaleci transferini halleder miyiz?

• Hallederiz

Oy: 93 49,7%
  • Bu yönetimle imkanı yok

Oy: 94 50,3%

• Kullanılan toplam oy
    187
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Köhne 3 , Jelerte 9 vermemişler miydi

Abicim göndersenize daha neyi bekliyorsunuz anlamıyorum. Zararın neresinden dönersen kardır

Hatipçi kadire bak kavukçunun uğraştığı transferleri kötülüyor. En son onun ağzından gene haber yapmıştı anında yalanlandı.

Ya ağzını açan 7-8m maaştan bahs ediyo. Abi şu petrovic neyine 7m euro vercez. Sane yüksek maaş çünkü bonservis yok. İcardi desen star eyv. Ama bu paraları anca oshimen gibi oyunculara verirsin. Şu yüksek maaş işine girmememiz lazım. Oshimen gelirse Sane ve İcardi yeter gerisi Toreiradan fazla almamalı mesela.

Resim

Neler kolpalanıyor bakalım? Bu arada şöyle bir düşündüm de para harcamaya gerek yok. Bu sene bizi şampiyon yapmazlar… Okan hoca da gidebilir sorun değil artık benim için.

İcardi forvet Günay kalede olur…

Neler kolpalanıyor bakalım? Bu arada şöyle bir düşündüm de para harcamaya gerek yok. Bu sene bizi şampiyon yapmazlar… Okan hoca da gidebilir sorun değil artık benim için.

İcardi forvet Günay kalede olur…
İlk kez Şampiyonlar liginin yeni formatına direk ön eleme oynamadan katıl. İyi bir kadro yakala. Ve gerekli takviyeleri yapmadan sal seneyi. Bu mantıklı mı renktaş gözünü seviyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt