Serdar Ünsal
Berlin Panteri
- 14 Temmuz 2017
- 44.762
- 34.704
- 2.478
Gunahlarin takimi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 ay uğraşırsın eyvallah ki osi için değerde kaleci petroviç için birşey diyemem çünkü tek bir maçını izlemedim youtubedan baktım sadece.Neyse demek istediğim şu 1 aydır aynı topçuların peşindeysen ya alırsın yada gelecekler mi gelmeyecekler mi anlarsın? Eğer transferin olur var mı yok mu diye anlayamıyorsan 1 ayda kusura bakma senden Galatasaray yöneticisi olmaz
İnşallah haklısındır ama dediğim gibi bu yönetim bana iç güven vermiyorevet oyle de sikinti asil surada bugun 25 koysan muhtemelen gece iner petrovic. ama biz limitten bu kadar yiyip tum yaz elimizi kolumuzu baglamayacak formul istiyoruz bence, o da 4 temmuz’da cok olmuyor. biraz chelsea’nin de takviminin daralmasi lazim ve onlarin kiralik meselelerinin netlesmesi lazim vs bir suru detay var gibi bakalim
İnşallah haklısındır ama dediğim gibi bu yönetim bana iç güven vermiyor
Aynen bayilmistik ona.Bize gelse ne kadar iyi olur.Oyle oyuncuya nekadar ihtiyaç var aslında.Portekizli çocuğu mu diyorsun?
Gustavo Sa
Henüz transfer haberlerinde adını görmedim
Keşke bir tane öyle genç gelecek vaadeden birini getirselerAynen bayilmistik ona.Bize gelse ne kadar iyi olur.Oyle oyuncuya nekadar ihtiyaç var aslında.