Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Temmuz ayında kaleci transferini halleder miyiz?

• Hallederiz

Oy: 93 49,7%
  • Bu yönetimle imkanı yok

Oy: 94 50,3%

• Kullanılan toplam oy
    187
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DERHAL futbolda OHAL ilan edilmeli maximinin açıklamaları araştırılmalı

!!!!!!!!

Guessand 24 yaşında ve sadece son sezon iyi istatistik yapmış. Kaldı ki oynadığı takım baskılı oynayan ve sürekli kazanması gereken bir takım değil.

30 milyon euro bonservis ve 6-7 milyon euro yıllık verecekler, muhtemelen en pahalı transferleri olacak. Açıkçası bu maliyetteki bir transferin Guessand'dan çok daha garanti bir isim olması gerekirdi.

Fransa pazarını her daim işleyen Premier Lig kulüplerinin 30 milyon euro masaya koymaması da ayrı şüphe çekiyor. Premier Lig'de oynasa Maximin kadar iş yapar mıydı, tartışılır.

Net panik transferi benim için

1 ay uğraşırsın eyvallah ki osi için değerde kaleci petroviç için birşey diyemem çünkü tek bir maçını izlemedim youtubedan baktım sadece.Neyse demek istediğim şu 1 aydır aynı topçuların peşindeysen ya alırsın yada gelecekler mi gelmeyecekler mi anlarsın? Eğer transferin olur var mı yok mu diye anlayamıyorsan 1 ayda kusura bakma senden Galatasaray yöneticisi olmaz

evet oyle de sikinti asil surada bugun 25 koysan muhtemelen gece iner petrovic. ama biz limitten bu kadar yiyip tum yaz elimizi kolumuzu baglamayacak formul istiyoruz bence, o da 4 temmuz’da cok olmuyor. biraz chelsea’nin de takviminin daralmasi lazim ve onlarin kiralik meselelerinin netlesmesi lazim vs bir suru detay var gibi bakalim

evet oyle de sikinti asil surada bugun 25 koysan muhtemelen gece iner petrovic. ama biz limitten bu kadar yiyip tum yaz elimizi kolumuzu baglamayacak formul istiyoruz bence, o da 4 temmuz’da cok olmuyor. biraz chelsea’nin de takviminin daralmasi lazim ve onlarin kiralik meselelerinin netlesmesi lazim vs bir suru detay var gibi bakalim
İnşallah haklısındır ama dediğim gibi bu yönetim bana iç güven vermiyor

Maximinin açıklamasına istinaden suç duyurusunda bulunmak lazım

yönetim çık açıklama yap uyuma maximine doping yaptıran kim bilir kimlere neler yapmıştır daha

İnşallah haklısındır ama dediğim gibi bu yönetim bana iç güven vermiyor

abi zaten yonetime guvenen insan yok bence hoca dahil. sadece kendi tanidigi kavukcu ve gardi’ye guveniyordur.

mesela gardi belki 30 temmuz’da bize gelecek roma acayip sikisik ve aceleci bu kaleci svilar’i 12-15e elden cikaracaklar diyecek. bilemiyoruz ki. bu isler cok mekanik yuruyecek isler degil bence o yuzden yol ustunde her degiskene gore 50 kere karar degistiriyoruz biz de.

Fenerin acil puan cezası yemesi lazım, geçen sezon 3. 4. Kulüplerin hakkını yeyip önlerine geçti uefanın da men etmesi lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt