GSCimbom
Transfer Nöbeti #6 | 2026 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #6 | 2026 Yaz Arşiv Sayfa 171

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
442,8K
Sayfa
171/500
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
takım 3 gündür izin yapiyo heralde

elalem 40 derecede günde cift idmanlan takımını hazirliyo

bizim topçular mikonos tan fln karelerle karsimiza cikiyolar

Beyler sakin olun biraz, neticede 4 senedir bu yönetimle şampiyonluklar geliyor.

Dursun başkan olmasa hayatınızda Osimhen mi görürdünüz vefasız herifler
e37ace5a-6cf2-4c9e-a2df-c08d8f3ca52f-1_all_12932.webp

Haziran ayının başındada bu düşüncedeydim niye yangın yapılıyor rakiplere bakarak deniyordu geldiğimiz noktada 1.5 ay geçti tık yok çünkü yönetilmeyi beceremiyoruz 4 senedir aynı şeyleri yaşadık. 4 senedir aynı politika var isimleri salayıp taraftarı oyalayayım günün sonunda şansa bala filan denk getirirsek adam alırız.

Bizim 4/4 yapmamız mucize ötesi 102 puan topladığın sene Boey gibi banko adamını satıp Kaan ile yola devam ettik şu an ki lig durumu olsa paket helva yaparlardı.

Haziran ayının başındada bu düşüncedeydim niye yangın yapılıyor rakiplere bakarak deniyordu geldiğimiz noktada 1.5 ay geçti tık yok çünkü yönetilmeyi beceremiyoruz 4 senedir aynı şeyleri yaşadık. 4 senedir aynı politika var isimleri salayıp taraftarı oyalayayım günün sonunda şansa bala filan denk getirirsek adam alırız.

Bizim 4/4 yapmamız mucize ötesi 102 puan topladığın sene Boey gibi banko adamını satıp Kaan ile yola devam ettik şu an ki lig durumu olsa paket helva yaparlardı.
Forvet yedegi yok
10 numara yok
Sol kanat yok
Sol stoper yedegi yok
yedek kaleci yok (bana gore)
Ust duzey 8 numaran yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt