- 6 Eylül 2014
- 94.260
- 65.043
- 4.608
Keşke bizim olsun dediğim kimse yok sahada. En son mamodu niangi çok beğeniyordum fenerden biz almaliydik diyordumŞu fbden kimi alırdın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keşke bizim olsun dediğim kimse yok sahada. En son mamodu niangi çok beğeniyordum fenerden biz almaliydik diyordumŞu fbden kimi alırdın
izlememissin salliyosun be hocam
Osimhen yalan pres yapiyor full kendine oynuyor diyodu Napoli fanlari o sezon sonu
genel konsensus olmustu bu gorus
diger transferleri kenara koyalim
Leao gelip de sicar falan yazmistin ona itirazim var
oyle bi sey mumkun degil
sakatlanabilir vs. ama sahada yetersiz olur fark yaratmaz zarar verir iki uc hareket yapar baska ise yaramaz vs. komik dusunceler
bundan bu kadar emin olmak asiri komik
Vay be ne habercilik amaGalatasaray, 4 transfer yapacak: (Kutlu Akpınar)
Can Uzun
Yıldız 10 numara (yabancı)
Sol kanat (yabancı)
Forvet (yabancı)
Sara ayrılırsa orta saha
Yerli oyuncuya dönülürse stoper
Herkesin bildiklerini soyluyorlar haber olmayinca.Vay be ne habercilik ama
GELMEZSEN ADAM DEGİLSİNGalatasaray, Leao’yu transfer etmek için yoğun bir şekilde çabalıyor. (Daniele Longo)
️ 8 milyon euro yıllık ücret
️ 2 milyon euro bonus
️ 1 milyon euro performans bonusu
ben kutlu akpınar ile serhan Türkü karıştırıyorum nedense biri kötü diğeri çok kötü kutlu çok kötü olan mıVay be ne habercilik ama
Aybars kadar güvenilir.Bu adam güvenilir miydi?
Herkesten farklı tek söylediği Can Uzun'u kesin alacaklar demesi.Herkesin bildiklerini soyluyorlar haber olmayinca.
hepsi cok kotu bence gs muhabirlerinben kutlu akpınar ile serhan Türkü karıştırıyorum nedense biri kötü diğeri çok kötü kutlu çok kötü olan mı
Can uzun çok zor, o adamlar inmez 50 altına bence.Herkesten farklı tek söylediği Can Uzun'u kesin alacaklar demesi.
Leao taraftarın sevgilisi olacak bir profil burada bir çok kişi çok feci yanılıyor bu konuda greenwood eşşeğinden falan tabanı bence çok çok daha yüksek bir isim leao zaten milanda düşüşe geçmese 100 milyon üzeri yapabilecek bir isimdi söylendiği gibi naaşı falan 8 civarı olursa kaçırmamak lazımLeao istememek = ben baris ve saneyle 60 mac cikmaya inanmisim demek