Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.220
- 8.245
- 1.233
Bruno'yu alabilirsek maliyeti umrumda değil bonservisi de maaşı da umrumda değil yani Bruno Fernandes bu boru mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Değil ortalama bir adam olsa evet çok ama bu adam premier ligin mevkisinde açık ara en iyisi şuan bak ilk 3-4 ü demiyorum 10 numara mevkisinin net en iyisi gelirse Sneijder tadı bırakırBruno’nun kalitesi tartisilmaz, gelecek en iyi 10 numaralardan biri, ama 40 mil, 32 yasindaki Bruno icin cok degilmi?
Zaten uzatmayacaklar yeni sözleşme vermemişlerAha Mathis Tel'i salacak bunlar
kesinlikle katılyıroumMaliyetleri bırakın abi, Bremer de gelsin Bruno da gelsin, Can da gelsin sıkıldım muhasebe yapmaktan
Ezikler batmıyorsa biz mbappe çeksek gene bişey olmaz bizeMaliyetleri bırakın abi, Bremer de gelsin Bruno da gelsin, Can da gelsin sıkıldım muhasebe yapmaktan
bizde muhasebeci cok hocam singoya bi ton laf edildiEzikler batmıyorsa biz mbappe çeksek gene bişey olmaz bize
Almayacağimiz adami konuşmaya gerek yokta net bir osimhen 2Inanmamakla birlikte 40sa 40 kendisinede 15-20 verilir. Bazi transferlerin yasina parasina bakilmaz
Ekli dosyayı görüntüle 328765
Arkası da parçalı olmadığı sürece hiç bir forma tam parçalı hatta parçalı bile olmayacak benim için. Uğur tütünelerin 7 numarası, prelazinin 8 numarası , haginin 10 numarası arkası da parçalı formada efsanedir.
mutfak robotu naci, sence gelirmi brunoAlmayacağimiz adami konuşmaya gerek yokta net bir osimhen 2
mutfak robotu naci, sence gelirmi bruno
Aynen katılıyorum bizim taraftar sezon sonu icardiye gitmesin toplarına girmeselerdi süreç bu kadar uzamayacaktı dursun yenilemezsek taraftar topa diker diye panikledi orada bile taraftar dan tepki gelince 5 dk sürmedi icardi işibizde muhasebeci cok hocam singoya bi ton laf edildi
dursunun gözü korktu
heriflerin kanteye verdigi parayı biz versek ne olurdu düşün
rakiplerde takan yok bu paraları
daha 15 gün önce icardi diye bagırıyorlardı dursuna hocamAynen katılıyorum bizim taraftar sezon sonu icardiye gitmesin toplarına girmeselerdi süreç bu kadar uzamayacaktı dursun yenilemezsek taraftar topa diker diye panikledi orada bile taraftar dan tepki gelince 5 dk sürmedi icardi işi