Emrah Duvar
Taçsız Kral
Sen vermiyon zaten kulüp veriyorda, Kiev'in alt yapısı ortalamanın üstü bir alt yapı bu arada. Shaktar'dan çıkanlar gibi değil.Ben ukraynadan 19 yaşında cocuğa 30m vermem. Çok çok ciddi yetenek olması lazım
Sen vermiyon zaten kulüp veriyorda, Kiev'in alt yapısı ortalamanın üstü bir alt yapı bu arada. Shaktar'dan çıkanlar gibi değil.Ben ukraynadan 19 yaşında cocuğa 30m vermem. Çok çok ciddi yetenek olması lazım
Bi numara aradı haluk levet de bizden oynuyor ilgilenir misiniz dedi. s.g dedim kapattım.
Yok yav ne esprisi gerçekten aradı.hayırdır renktaş nerden aklına geldi bu güzide espri birden
tebrik ederim güldüm şukunu verdim
Brighton ile Frankurt tan korkuyorum ben o konularda. fena geçiriyorlar, anlamıyorsun bile ilk anher oyuncu pahalı Mukau'ya bile 35-40 falan çekiyorlar, harcamak lazım artık rakipler her oyuncuya 10m maaş veriyor biz bonservis verip düşük maaş veririz
Kulup de veremez o parayı, singoya verdik kıyamet koptuSen vermiyon zaten kulüp veriyorda, Kiev'in alt yapısı ortalamanın üstü bir alt yapı bu arada. Shaktar'dan çıkanlar gibi değil.
Forumda Bile olduğunu düşünüyorum maelaefHayatinizda ifbli takimina tutan varsa, mesafe tutun veya hatinizdan silin.
Cocuk 16 yaşında, alışı verişi duruşu ben topçuyum diye bağırıyor.
Oulai yi sen mi kaçırdın lan bu arada?Kulup de veremez o parayı, singoya verdik kıyamet koptu
Aynen bir operasyon yaptıkOulai yi sen mi kaçırdın lan bu arada?
O ligin seviyesi de çok kötü gözüküyordu videolarda. Savunmalar falan evlere şenlik. Pono alınacak ve 25 civarı verilecek en azından Lesley gibi olmalı şarta bağlı satın alma ile alınmalı onun dışında 25 milyona daha üst seviye liglerden oyuncu bulabiliriz u23.Sen vermiyon zaten kulüp veriyorda, Kiev'in alt yapısı ortalamanın üstü bir alt yapı bu arada. Shaktar'dan çıkanlar gibi değil.
Ugurcan
Singo Davinson Apo Jakobs
Ugo Sara
Sane Can Baris
Osimhen
#oyoyoy
Asla etmemBruno Fernandes’i alacağız başka oyuncu almayacağız deseler kabul ederim.
Bi numara aradı haluk levent de bizden oynuyor ilgilenir misiniz dedi. s.g dedim kapattım.