- 6 Eylül 2014
- 94.103
- 64.898
- 4.608
Adamlar bukadar yabancıya rağmen leao filan alıyorlarsa bu yönetimi silkelemeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kimi çok istersen allah onu senden alır hocam sakin kalalımBen Leao cok istiyorum renktas sinirden ekrani sokaga firlatcam.
Papaz çok olsa kaç yazar geçen sene bi tane Asensio ligde tonla maç çözdü tek başına şutlarıyla kaç maç aldı aynı mevkide Sara, İlkay, Yunus ile heba ediyorduk.Fenerbahçe değil Leao,Messi ve Ronaldo’yu aynı zaman içinde getirse yine bir halt olmaz. Takımda papaz çok olacak. İsmail’i çatur çıtır yer bunlar.
Bize de gelirsek. İşte Dursun Özbek var.
osimhen kicimizi kurtariyo kac yildir tabiki dogru transfere bagli. bu kadro bu seneyi kaldiramaz. acil sol stopet saglam bir bek orta saha 10nr yedek forvet, lang gitti yedek kanat. ama yönetim uyuyor nedense.transferle şampiyon olunmuyor
Cok bekliyoz renktas neyi bekliyoruz, taraftar forma aliyor, stad full cekiyot, bi futbolcu getirmek o kadar mi zorkimi çok istersen allah onu senden alır hocam sakin kalalım
Öyle birşey yapamazlar.Fb'de para var paranin oldugu yerde cozum bulunur
Gunun sonunda bek disinda bi pozisyonda sikinti yasayacaklarini dusunmuyorum
8 numara sikintisi cekerler birazcik da, ama oyle buyuk bir sorun olmaz
Ha bu arada sinir kac olmasi lazim Fb'ye, 12+4 mu, sinir 12+4 olur o zaman, gidisat oyle duruyor
Bizden biri cikip da itiraz etti mi bu kepazelige, kac gundur gundemi domine ediyor.
Zerre umurunda değil. Kendi taraftarını takmayan ve anlayamayan adam Fb'nin yaptığı transferlere göre mi aksiyon alacak.
Ayrıca kendini çoktan efsane başkan olarak görmeye başladı bile.
Kaan orta sahayı genisletiyorKaan, Günay, Arda, Metehan bu adamların bu takımda artık işi yok adamcılık yapılmasın yollasın.
çok skorer adamları olduFenerin kanat ve 10 numara hattını ligde durdurabilecek 1 tane anadolu takımı dahi olmaz. Geçen sene Nene kale dibinden direğe filan vuruyor orada Leao olsa kaleciyi kökler.
Greenwood - Asensio - Leao
Göbek orta saha diyebilir miyizKaan orta sahayı genisletiyor

Onların sorunu defans. Orayı dyzelttiler mi şampiyon olabilirler Bizim halimizi görünce.çok skorer adamları oldu
nene bile 10 gol 7 asist yapmış geçen sene
sıkıntılı bir tablo
Rakibin ne yaptığı değil bizim ne yapacağımız önemli ama yönetim sağolsun plansızlıkta zirve yaptığı için fırsat olarak valverde, vini jr, musiala filan çekmezsek bu sene işimiz zor.çok skorer adamları oldu
nene bile 10 gol 7 asist yapmış geçen sene
sıkıntılı bir tablo
Billur geçiyorlar sağolsun medyamız
]