Yan diomende yerine rmden gönderilecek futbolcu ortaya çıktı galatasaraya geliyor aslan emojisiyle sinyali çakmış
Edit: Duygularımla oynadılar feykmiş anasını satayım, bi an mbeppeyi sarı kırmızı içinde hayal etmiştim![]()
Yan diomende yerine rmden gönderilecek futbolcu ortaya çıktı galatasaraya geliyor aslan emojisiyle sinyali çakmış
Edit: Duygularımla oynadılar feykmiş anasını satayım, bi an mbeppeyi sarı kırmızı içinde hayal etmiştim![]()
Gecen sene Avrupada is yapti bu takim bu kadar kucumsemeyin hem samp oldu hem Avrupa oynadi Trans lazim tamamda sirf transfer gelsin fjye bazen yerin dibine sokuyonuzUğurcan
Singo - Sanchez - Abdulkerim - Jakobs
Torreira - Sara
Sane - Yunus - Barış
Osimhen
Kadroyu koruduk diye övünüyor şu an yönetim
Yeni sezonda @Oral Sever önderliğinde ZulümSaray'ı salıp TJK saflarına geçerken bizBoklu kargalar bile transfer yapıyor arkadaş
Yav Diaz yazmayın adam takımda kalıyorBrahim Diaz (R.Madrid) -30.000.000 Euro
Can Uzun (E.Frankfurt) -35.000.000 Euro
Ange Bonny (İnter) - 7.500.000+ 27.500.000
Bertuğ Yıldırım (Başakşehir) -8.000.000
Singo'dan çıkabilsek sağ beke yerli alınmalı veya en kötü U23. 2 bekin de yabancı sınırından yemesi çok lüks 10 olan sınırda.Singo'yu 30'a elden cikarabilsek Boey mukemmel olurdu. Sallai Boey orayi gotururler.
Bi kronikden çıkıp başka bir kronik alalım üstüne boey bitik durumdaSingo'yu 30'a elden cikarabilsek Boey mukemmel olurdu. Sallai Boey orayi gotururler.
Boey'nin mac eksigi var. Adamin bizde oynadigi belli. Daha yasi ne ki bitsin? Sakatlanma sansi oldugu icin Sallai'i tutalim zaten. Singo'dan 10 kat daha iyi sag bek.Bi kronikden çıkıp başka bir kronik alalım üstüne boey bitik durumda