Transfer Nöbeti #6 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haber olumsuz yaw

Milan kiralamaya sıcak değilmiş biz kiralık istemişiz

Reijnders daha geçen sene transfer olmuş city’ye, transmarkta göre 50 milyon değeri var, 9-10 milyon direk cebine giren maaş olarak ve 2030’a kadar da kontratı var.. ez cümle nasıl olacak??
Beklentiyi karşılamadı ve o bölgeye 140 m euroya adam aldılar üstüne Bouadidi’yi istiyorlar, gitmezse Rodri var, Rodri gitse Bernal’ı istiyorlar, 11 oynaması çok zor.

10 numara piyasasi dar ve uygun aday yok
Birini almis olmak icin alacagimiza 4-3-3 mu oynasak

benim anlamadığım şu, atıyorum şartlı kiralıklarla totalde 100 milyon euroyu bulduk diyelim.

ne yani gelecek yaz (hepsi de tutarsa transferlerin) yaza 100 milyon euro bonservis harcayarak mı başlayacağız???

bu bildiğin -100 milyon euro ile başlamak demek, gelecek yazı iyice yalan etmez mi bu durum?

Beklentiyi karşılamadı ve o bölgeye 140 m euroya adam aldılar üstüne Bouadidi’yi istiyorlar, gitmezse Rodri var, Rodri gitse Bernal’ı istiyorlar, 11 oynaması çok zor.
City gözden çıkarır onda sorun yok zaten. Sorun biz bu maliyeti karşılayabilecek miyiz çünkü city muhtemelen en az 40 milyon bons isteyecektir ayrıca eleman da muhtemelen min 11-12 milyon maaş isteyecektir.

Soy ismi S ile baslayan tum sporcularimizi satacagimiz dogru mu

benim anlamadığım şu, atıyorum şartlı kiralıklarla totalde 100 milyon euroyu bulduk diyelim.

ne yani gelecek yaz (hepsi de tutarsa transferlerin) yaza 100 milyon euro bonservis harcayarak mı başlayacağız???

bu bildiğin -100 milyon euro ile başlamak demek, gelecek yazı iyice yalan etmez mi bu durum?
Aldığın adamların hepsi beklentini karşılasa seneye adam almak zorunda olmazsın.

Mesela Lesley karşıladı, onunla devam eder Lemina ile yolları ayırır belki backup kovalarsın ucuza.

Bu arada Leao gelirse bence net 4-4-2 kırması bi oyuna döneriz. Hoca Barış-Leao-Sane üçlüsünü aynı anda oynatır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt