- 18 Temmuz 2009
- 82.037
- 239.636
- 5.263
Bilemem ama aynı sorunları bizde yaşarsa büyük risk almış oluruz.Bizde yedek mi olacak
Bayern 1 sene rehabilitasyona yollar, çok olası da eski haline dönmesi bana mümkün gelmiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilemem ama aynı sorunları bizde yaşarsa büyük risk almış oluruz.Bizde yedek mi olacak
Bilemem ama aynı sorunları bizde yaşarsa büyük risk almış oluruz.
Bayern 1 sene rehabilitasyona yollar, çok olası da eski haline dönmesi bana mümkün gelmiyor.
Burhanın böyle vakaları var girdi mi tam giriyor.Burhan ciddi kelle koydu. Ya kral olacak ya da artik kimse ciddiye almaz.
Gelmezse musalla taşi gelirBakalım Musiala mı gelecek, yoksa Musiyallah mı gelecek, inşallah Musala gelir.
Ben de aksine öz güvenini kazandıkça eski günlerine döneceğine inanıyorum. Çok ciddi bir sakatlık geçirdi. Sahada da topla oynama isteği yok eskisi gibi. Tam bizim buralarda, memleketten uzakta yeniden çiçek açacak bir yetenek. Olursa güzel olur ama eğer arkasına bir şekilde Reijnders alınırsa risk minimize edilmiş olur, çok büyük iş olur düşüncesindeyim.Bilemem ama aynı sorunları bizde yaşarsa büyük risk almış oluruz.