Tarık Erkır
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 11.018
- 3.720
- 1.778
Yalnız ayağı kırıldıktan sonraki hali, önceki haline göre baya geri gitmiş gibi geldi bana bu sene bayernde ve alman milli takımında izlediğim maçlarından gördüğüm kadarıyla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İkisinin de kamptan muhabirleri haber veriyor. Bariz kampta bir yönetici ile sohbetten haber aldılar, sabah ola hayrolaTRT VE Bein de aynı anda girmesi çok garip bence
Alman basini halen hiç bir şey yazmadi
yalanlasa sımdı yalanlardı hocam o yönetım düşmanı kacırmaz fırsatıİlk kim yalanlar bence haluk
24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Leao her türlü alınmalı. Sara sanırım gidecek onun yerine alabilirsek almak lazimMusiala geliyorsa o kontenjan Leoa için değil de Reijnders için kullanılmalı
En önemli genç assetlerini kiralayacakları için tepki gelmesin diye iş bitince yansıtmayı falan düşünüyor olmasınlar. Bayern çok takar mı bilmiyorum daAlmanlarin hic habere girmemesi normal mi? Bayerne yakin bir iki muhabir var. Onlar böyle büyük bir is olsa normalde Burhan'da önce haberi olur
Bizim verim aldığımız senaryoda almamız imkansız, zaten bu işi olası yapan rehabilitasyon transferi olması.Valla admirim böyle tesadüfleri ve hikayeleri futbolda çok severiz. Okan hoca malum Musiala'nın yaşadığı sakatlıktan beterini yaşayıp farklı bi futbolcuya evrilmişti. Belki de Musiala'nın da futbol kariyeri Okan hocanın elinde tekrardan alevlenir.
Eğer olur da Musiala burada toparlanırsa, seneye de bi Musiala nöbeti gelir gibi![]()