Transfer Nöbeti #6 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız ayağı kırıldıktan sonraki hali, önceki haline göre baya geri gitmiş gibi geldi bana bu sene bayernde ve alman milli takımında izlediğim maçlarından gördüğüm kadarıyla

İlk kim yalanlar bence haluk

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Almanlarin hic habere girmemesi normal mi? Bayerne yakin bir iki muhabir var. Onlar böyle büyük bir is olsa normalde Burhan'da önce haberi olur
En önemli genç assetlerini kiralayacakları için tepki gelmesin diye iş bitince yansıtmayı falan düşünüyor olmasınlar. Bayern çok takar mı bilmiyorum da

Valla admirim böyle tesadüfleri ve hikayeleri futbolda çok severiz. Okan hoca malum Musiala'nın yaşadığı sakatlıktan beterini yaşayıp farklı bi futbolcuya evrilmişti. Belki de Musiala'nın da futbol kariyeri Okan hocanın elinde tekrardan alevlenir. :)

Eğer olur da Musiala burada toparlanırsa, seneye de bi Musiala nöbeti gelir gibi :asd:
Bizim verim aldığımız senaryoda almamız imkansız, zaten bu işi olası yapan rehabilitasyon transferi olması.

Osimhen'i kadroda turmak için büyük isimler alınması gerekiyordu zaten
Fırsat bekleyip nokta atışı atmak önemli

Dünya kupasında diğer alman oyuncular çok iyiydi sanki Musialayı gömen görüyorum beyler kendinize gelin Musiala bu boru değil

Hepimizin anlık psikolojisi
"Ağğnii burhan can kolpa ya agbii"
(Lan acaba doğruysa. Ya gerçekse 😱. Insallah dogrudur 🤲🏻)

Kaynak sevimsiz ona hiç güvenmiyorum

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt